Musiikki

Lehti: Guns’ N Roses lopetti Abu Dhabin -jättikeikkansa yhtäkkiä kesken – Axl Rose kertoi lavalla sairaudestaan: ”Olen oksentanut viisi tuntia”

Julkaistu:

keikka keskeytyi
Guns’ N Rosesin keikka keskeytyi puolentoista tunnin jälkeen Axl Rosen huonon voinnin vuoksi.
Guns’ N Roses konsertoi sunnuntaina Abu Dhabissa, Arabiemiirikunnissa. Blabbermouth-sivusto kertoo nyt, että konsertti loppui äkkiarvaamatta kesken kaiken. Aiheesta uutisoi Suomessa ensin Mesta.

Blabbermouthin mukaan bändi ehti soittaa lavalla noin puolitoista tuntia, jonka aikana yleisö kuuli noin kaksikymmentä yhtyeen hittiä. Sitten yhtyeen laulaja Axl Rose ilmoitti, että keikka loppuu, koska hänen olonsa on huonontunut.

– Olin tiputuksessa ja minuun on pistetty koko joukko pistoksia, koska sairastuin. Olen oksentanut viimeiset viisi tuntia. Konsertin perumisen sijaan haluan tehdä teille niin hyvän show’n kuin vain pystymme, Axl selitti tilannettaan lavalla yleisölle.
Yhtyeen basisti Duff McKagan kiitti jälkikäteen Twitterissä Rosea siitä, miten tämä jaksoi antaa parastaan keikalla sairastumisestaan huolimatta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Axl Rose suoritti ihmeen. Mies oli aivan sairas, mutta hän suoriutui (keikasta) tavalla, jota en ole nähnyt koskaan 40 vuoden aikana soittaessani. Te kaikki teitte sen, hän kiitti omistautunutta yleisöä.


Kaikki fanit eivät kuitenkaan olleet tyytyväisiä megabändin suoritukseen. Yleisössä olleet valittelivat netissä, että keikalla ei kuultu monia paljon odotettuja hittejä. He mainitsivat viesteissään, että olisivat halunneet kuulla muun muassa Paradise City- Patience- ja Night Train -hittikappaleet illan aikana.

– Hänen olisi pitänyt pysyä sängyssä, fanit kirjoittivat vihaisesti.

Jotkut kuitenkin puolustivat bändiä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Esititte siis yli 20 biisiä ennen keikan päättymistä? Se on enemmän kuin useimmat bändit koskaan esittävät keikkojensa aikana, eräs kirjoitti Blabbermouth-sivun kommenttikentässä.

Guns’ N Roses aloitti Not in This Lifetime... -kiertueensa pari vuotta sitten. He ovat tehneet kiertueella jo lukuisia konsertteja eri puolilla maailmaa.

Bändi esiintyi kiertueen merkeissä viime vuonna Hämeenlinnassa ja tänä vuotta Tallinnassa. Molemmat keikat vetivät yli 60 000 kuulijaa.


Yhtye vahvisti syyskuussa, että he aikovat tehdä yhdessä myös uuden levyn.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt