Musiikki

Sunrise Avenuelle stadionkeikka Helsinkiin!

Julkaistu:

Sunrise Avenue nähdään ensi kesänä Helsingin Telia 5G Areenalla lauantaina 15. kesäkuuta.
Samu Haberin luotsaama Sunrise Avenue on yksi Suomen kansainvälisesti menestyneimmistä yhtyeistä. Yhtyeen albumeita on myyty maailmanlaajuisesti yli 2,5 miljoonaa kappaletta.

Erityisesti Keski-Euroopassa suuressa suosiossa oleva Sunrise Avenue tunnetaan muun muassa hiteistään Hollywood Hill, Forever Yours ja Fairytale Gone Bad.

Yhtyeen viime vuoden lokakuussa julkaistu albumi Heatbreak Century meni suoraan Saksan albumilistan ykköseksi ja levy on myynyt siellä lähes platinaa. Albumin julkaisun myötä kokoonpano lähti kattavalle Euroopan-kiertueelle, josta myös suomalainen yleisö sai nauttia Hartwall Arenalla viime maaliskuussa.

Harvemmin Suomessa esiintyvän Sunrise Avenuen suomalaisille faneille tarjotaan ensi kesänä herkkua. Yhtye nähdään Töölössä sijaitsevan Telia 5G Areenalla.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Viime kesän loppuunmyyty stadionkeikka Seinäjoella oli yksi kesän ehdottomista kohokohdista ja pakkohan meidän on tuoda sama sirkus ensi kesänä Helsinkiin. Keikkailu Suomessa on nykyään niin siistiä, että voitaisiin periaatteessa soittaa täällä vaikka joka viikko, mutta on ihanaa, että saatiin nyt ainakin yksi kunnon keikka Suomeenkin ensi kesäksi, Samu Haber iloitsee.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt