Frederik kertoi aamu-tv:ssä karuista Tinder-kokemuksistaan – tällaisia keinoja huijarit käyttävät

Julkaistu:

Uusi rakkaus ei ole vielä osunut Frederikin haaviin. Keikkapaikoilla sen sijaan pikkuhousut lentelevät.
Pitkän linjan muusikko Frederik kertoi IS:lle viime syksynä pitkän parisuhteensa päättyneen eroon, kun hänen kumppaninsa Riikka pakkasi 17 vuoden jälkeen tavaransa ja lähti.
Frederik, oikealta nimeltään Ilkka Sysimetsä, 73, kertoi tuolloin myös liittyneensä Tinderiin. Hän myös lopetti sovelluksen käytön, mutta palasi myöhemmin sen pariin.

Nyt hän paljastaa Huomenta Suomessa, että uuden kumppanin etsiminen sosiaalisesta mediasta olikin exän idea, ja haku uuden rakkauden löytämiseen on päällä.

– Ja tosi kovaa onkin. Olen pitänyt silmiä auki ja muutamia kontakteja onkin löytynyt, Frederik kertoo.


Frederikin unelmakumppani olisi artistin tavoin liikunnallinen ja aktiivinen. Ensitreffit voitaisiin sopia vaikka Pirkkolan urheilupuistoon.

Täysin kivuttomasti heilanmetsästys ei ole luonnistunut. Muusikko kertoo törmänneensä Tinderissä myös feikkiprofiileihin. Erityisesti tekaistuja profiileita löytyy ulkomailta.

– Siellä saattaakin olla joku aivan muu puhumassa. On sellaisia, että jos minä kysyn puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta niin ollaan, että öppöppöö, etpäs saakkaan, maksa rahaa, ”Reetu” tuskailee.

Vaikka rakkausrintamalla myrskyää, muusikon mukaan keikkapaikoilla yleisö villiintyy ja pikkuhousut lentelevät kuten ennenkin.

– Se on riistäytynyt ihan käsistä. Ne päätyvät varastoihin, jotta voin sitten myöhemmin perustaa niistä pikkuhousumuseon. Niissä on päivämäärät ja viestit mukana, voin sitten myöhemmin esitellä niitä kansalle, että kuinka on housumuoti muuttunut, artisti lohkaisee pilke silmäkulmassaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt