Musiikki

Spice Girls tekee paluun – mutta ilman viidettä jäsentään: Faneilta ruma syytös todellisista tarkoitusperistä

Julkaistu:

spice girls
90-luvun megabändi tekee paluun, mutta ilman Victoria Beckhamia.
90-luvun ylivoimaisesti suosituin ja menestynein tyttöbändi Spice Girls tekee vihdoin suuren paluun, mutta vain neljän jäsenensä voimin. Emma Bunton, Geri Halliwell, Melanie Chisholm ja Melanie Brown yhdistävät voimansa uudella kiertueellaan.

Victoria Beckhamia ei monien harmiksi paluukiertueella nähdä.

Yhtye paljastaa somekanavissaan, että kiertueen liput tulevat myyntiin lauantaina. Kiertueen keikat järjestetään ensi kesänä Britanniassa.
– Olemme enemmän kuin innoissamme siitä, että teemme ensi vuonna paluun stadionkeikkojen muodossa! Girl power ja viestimme ystävyyden merkityksestä ja rakkaudesta tuntuu nyt ajankohtaisemmalta kuin koskaan aiemmin, kuuluu ote tiedotteesta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Daily Mail huomauttaa aiheesta kertovassa uutisessaan, että Twitter täyttyi suuren ilmoituksen jälkeen iloisten reaktioiden lisäksi myös kritiikistä. Joidenkin fanien mielestä 90-luvun suosikkibändin jäsenet tekevät paluun rahanahneuksissaan.

– Kiertueen nimen pitäisi olla ”Meillä ei ole enää rahaa” -kiertue, eräs kirjoitti somessa ilkeästi.

Suurin osa faneista oli kuitenkin valtavan innoissaan 90-luvun suosikkibändin paluusta.

– Viisivuotias minä itkee ilosta, kuuluu yksi somekommentti.

Lukuisia paluusuunnitelmia viime vuosina

Spice Girlsin tunnetuimpia hittejä ovat muun muassa Wannabe, Spice up your life, Stop, Too much ja Viva Forever.

Spice Girls oli yksi 90-luvun parhaiten markkinoiduista brändeistä. Bändin jäsenillä oli kullakin omat lempinimensä: Emma oli Baby Spice, Mel C oli Sporty Spice, Mel B oli Scary Spice ja Geri puolestaan Ginger Spice. Victoria oli Posh Spice. Nuorten laulajien brändillä myytiin valtava määrä oheistuotteita, kuten leluja, vaatteita, karkkeja, tarroja ja kirjoja. Heistä tehtiin aikanaan myös suosittu elokuva.

Spice Girls hajosi vuonna 2001. Sitä ennen Geri Halliwell ehti jättää yhtyeen sen ollessa suosionsa huipulla vuonna 1998. Spice girlsin paluusta on huhuttu ja kerrottu lukuisia kertoja viimeisen kymmenen vuoden ajan. Ensimmäisen kerran Spaissarit tekivät paluun jo vuonna 2007.


Artikkelia täydennetty klo 19.18.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt