Musiikki

Lauri Ylönen antoi sulan hiuksistaan kuolemansairaalle Natashalle – tunteikas tapaaminen 14 vuotta myöhemmin: ”Heidän musiikkinsa auttoi taistelemaan”

Julkaistu:

vain elämää
Elinsiirtoa odottanut superfani pääsi tapaamaan suomalaista rock-yhtyettä Norwichin keikalla vuonna 2004. Nyt he tapasivat uudelleen.
15-vuotias hengenvaarallisesti sairas Natasha Leggett oli saanut lääkäriltään vain muutaman kuukauden elinajan ennusteen. Sydämen- ja keuhkojensiirtoa tarvinnut brittiteini pääsi tapaamaan suosikkiyhtyettään The Rasmusta heidän Norwichin keikalla vuonna 2004. Nyt Leggett avautuu hurjasta selviytymistarinastaan Eastern Daily Press -lehdelle.

14 vuotta sitten tapahtunut yllätystapaaminen suomalaisen rock-bändin kanssa oli naisen mukaan antanut hänelle voimaa selviytyä vaativista leikkauksista.

– Vielä silloin en tiennyt kuolenko vai jäänkö henkiin. Odotin elinsiirtoa, mutta en tiennyt tulisiko sitä koskaan tapahtumaan, nainen kertoo. Leikkaukset hän läpikävi myöhemmin onnistuneesti.

Bändin laulaja Lauri Ylönen antoi tuolloin Natashalle sulan, joka hänellä oli hiuksissaan.
Nykyisin 29-vuotias vakuutusyhtiössä työskentelevä Leggett pääsi vihdoin tapaamaan lempiyhtyettään uudelleen. Viime viikon torstai-iltana tapahtunut jälleennäkeminen oli tunteikas.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Muutamaa viikkoa aiemmin miehensä Ben Leggettin kanssa naimisiin mennyt Natasha oli palanut halusta päästä kertomaan, kuinka paljon The Rasmuksen musiikki oli auttanut häntä.

– Olin niin innoissani. Olen seurannut heitä koko tämän ajan, mutta harmikseni en ole päässyt tapaamaan bändiä vuoden 2004 jälkeen, hän kertoo.

Hittikappaleistaan In the Shadows, Justify ja No Fear tunnetun The Rasmus-yhtyeen Lauri Ylönen kommentoi tapaamista Eastern Daily Press -lehdelle.

– Tietysti tämä on fantastista. Hän oli niin hymyilevä ja iloinen, se kruunasi päiväni.
Bändin basistina soittava Eero Heinonen oli Ylösen kanssa samaa mieltä.

– Oli ilo tavata hänet ja nähdä, kuinka hyvin hän voi.

Illan aikana kuultiin myös naisen lempikappale Guilty.

– Tietyllä tapaa heidän musiikkinsa auttoi minua taistelemaan. Oli mahtavaa päästä näyttämään, mitä heidän musiikkinsa teki minulle, sekä saada mahdollisuus kiittää heitä, Leggett summaa.

Alla olevalla videolla Natashan lempikappale The Rasmukselta: Guilty.Natasha on julkaissut yhteiskuvat bändin kanssa omalla Facebook-sivullaan.

Toinen kuva on otettu vuonna 2004, kun hän istui pyörätuolissa. Toinen kuva puolestaan viime viikolla.

Myös The Rasmus -yhtye on julkaissut kuvia tapaamisista Instagram-tilillään.

– Tämä on ystävämme Natasha. 14–15 vuotta sitten hänen elämänsä ei näyttänyt kovin lupaavalta. Mutta sitten hän sai sydämen- ja keuhkojensiirron, bändi kirjoittaa kuvien yhteydessä.
The Rasmus -yhtyeen keulahahmo ja laulaja Lauri Ylönen nähdään parhaillaan tv-ruuduissa pyörivässä Vain elämää -ohjelmassa.

Mies on saapunut Hirvensalmen Satulinnaan yhdessä Evelinan, Ellinooran, Tuure Kilpeläisen, Pepe Willbergin, Pyhimyksen ja Anne Mattilan kanssa.

Lauri Ylösen jakso nähtiin heti kauden alussa. Mies kertoi silloin tv-kameroille avoimesti elämästään musiikkimaailman huipulla, sekä myös yksityiselämästään Kaliforniassa, jossa hän asuu puolisonsa Katriinan ja lastensa kanssa.

Muusikko kertoi perheestään lämpimästi, mutta jätti kuitenkin yksityiselämän taustateemaksi hänen muusikonuraansa käsittelevässä ohjelmassa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt