Musiikki

Asianajaja haastaa Aretha Franklinin perikunnan oikeuteen – syynä maksamattomat laskut: Soulin kuningatar ei tehnyt testamenttia

Julkaistu:

maksamattomat laskut
Miljoonaomaisuuden tahkonneen Aretha Franklinin perinnön jakamisessa voi kestää tovi. Tähden vanha asianajaja on nyt jättänyt oikeuteen vaateen siitä, että hänelle kuuluvat saatavat maksettaisiin.
Soulin kuningatar Aretha Franklin kuoli 16. elokuuta haimasyöpään. Hän oli kuollessaan 76-vuotias.

Syövästään ja korkeasta iästään huolimatta megaomaisuuden tahkonnut Franklin ei ollut tehnyt testamenttia ennen kuolemaansa.
Ilman testamenttia laulajan omaisuus tullaan todennäköisesti jakamaan tasan hänen neljän lapsensa kesken. Franklinilla on neljä aikuista lasta: Clarence, 63, Edward, 61, Ted White Jr, 54, ja Kecalf, 48. Lisäksi hänellä on neljä lapsenlasta.

TMZ kertoo nyt, että muutkin haluavat saada osuutensa jättiomaisuudesta kuin laulajan perilliset.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Franklinin pitkäaikainen asianajaja Gregory Reed on haastanut perikunnan oikeuteen. Reedin mukaan Franklin jätti asianajajan laskuja maksamatta viimeisen kuuden vuoden aikana 54 000 dollarin eli noin 48 000 euron edestä. Hän vaatii saataviaan nyt maksuun.

Asianajajan oikeuteen toimittamista papereista selviää TMZ:n mukaan, että laulaja olisi maksanut asianajajan tilille laskun viimeksi elokuussa 2012. Laskun summa oli tuolloin noin 10 000 dollaria eli noin 8700 euroa. Tästä huolimatta Reed teki Franklinille töitä loppuun asti.


Legendaarisen laulajan omaisuuden arvioidaan olevan noin 80 miljoonan dollarin luokkaa eli lähes 69 miljoonaa euroa. Jättiomaisuuden jakaminen ei ole ihan nopea juttu. Franklinilta arvellaan jääneen perinnöksi ainakin talo, useita eri tilejä, osakkeita, obligaatioita ja käteistä.

Lisäksi laulaja jätti mitä luultavimmin jälkeensä mittavan kokoelman arvokasta henkilökohtaista omaisuutta, kuten Grammy-palkintoja, kultalevyjä ja muita muistoja. Aretha Franklin on palkittu uransa aikana 18 Grammy-palkinnolla.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt