Musiikki

Jäikö viikonlopun valtava Cheek-spektaakkeli näkemättä? Katso räppärin uran viimeinen konsertti

Julkaistu: , Päivitetty:

Suomen suosituimpiin artisteihin kuuluva räppäri heitti viimeisen keikkansa viime lauantaina.
Cheek päätti uransa viime viikonloppuna Lahdessa kahteen hulppeaan konserttiin. Suomen suosituimpiin kuuluva räppäri toi lavalle useita nimekkäitä artisteja yli parituntisiksi venyneissä keikoissa.

Mikäli keikka jäi näkemättä, voit katsoa sen yllä olevalta videolta kokonaisuudessaan.

Cheek, oikealta nimeltään Jare Tiihonen, julkaisi keikkojen jälkeen sunnuntaina vielä tunteikkaan Instagram-päivityksen faneilleen. Päivityksessä mies kiitti yhteisistä vuosista.

– Eilen sammutettiin valot sanoin kuvailemattoman hienon yleisön kanssa. Tuhannet kiitokset kaikille, jotka olivat paikalla luomassa jotain uskomatonta. Mieli on haikea, mutta sydämessä suuri kiitollisuus. Oli mahtava matka!

Räppäri vihjasi ennen viimeistä keikkaansa suuntaavansa rupeaman jälkeen jonnekin lämpimään.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Maanantain ajattelin herätä jostain aurinkoisesta paikasta

Artistilla oli jo lentoliput taskussa, mutta kohteen sijaintia hän ei paljastanut. Mies ei ole sunnuntain jälkeen päivittänyt sosiaalisessa mediassa mitään.

Mitään matkaa suurempia suunnitelmia ei räppärillä ollut tehtynä.

– Tulevaisuutta varten en ole suunnitellut mitään. Tietty valmistelemme Lukas Leonin kanssa uusia biisejä, mutta ei tarvitse enää kantaa paineita itse tai olla itse esillä. Tuntuu hyvä olla vaan taustapiruna pois valokeilasta. Varmaan se menee sen kautta, mitä hommaa löytää itselle. Mutta ottaa se oman aikansa. Puhutaan vuosista.

– Olen ollut onnekas, että olen löytänyt edes yhden intohimon ja saanut tehtyä harrastuksesta duuninkin. Se on aika paljon yhdelle elämälle.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt