Musiikki

Karaoken MM-kilpailujen Suomen edustajat valitaan viikonloppuna – seuraa suoraa lähetystä perjantaina ja lauantaina klo 17.30

Julkaistu: , Päivitetty:

SUORA LÄHETYS
Matka karaoken MM-kilpailuun kiihtyy.
HUOM, päivitetty perjantaina klo 18.45: Perjantain lähetyksen alku viivästyi teknisten ongelmien takia. ISTV pahoittelee viivästystä!

Kuudestoista karaoken maailmanmestaruus ratkeaa joulukuussa Helsingin Apollossa. Edustajat MM-mittelöön valitaan Vantaan Tulisuudelmassa perjantaina ja lauantaina. ISTV välittää molemmat karsintapäivät suorina lähetyksinä alkaen kello 17:30.

Viime vuonna Suomea edustanut Saija Loukkola nähdään viikonloppuna tuomaristossa. Loukkola välittää kilpailijoille samat ohjeet, jonka sai itse aikanaan: "Muistakaa, että olette menossa omalle keikallenne. Älkää ajatelko tätä kilpailuna, vaan että teillä on keikka vedettävänä. Silloin te olette lavalla oma itsenne."

Finalistit Suomen karsintaan ovat valittu videohakemuksien ja karaokebaareissa pidettyjen karsintakilpailujen avulla. Kilpailuun on myös kutsuttu muissa laulukilpailuissa menestyneitä laulajia. Soolo- ja duettokategorioissa tullaan näkemään noin 50 laulajaa.

Sääntöjen mukaan MM-kilpailujen isäntämaalla on tuplamiehitys finaalissa. Näin ollen viikonloppuna valitaan neljä solistia ja kaksi duettoparia taistelemaan maailmanmestaruudesta. Lisäksi kilpailun tuotantotiimi on valinnut kaksi aiemmin Suomea edustanutta laulajaa uudelle Champions-kierrokselle. Suomen tulee edustamaan yhteensä kymmenen upeaa laulajaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kilpailun juontavat karaokemaailmasta tuttu Säde "Sätky" Hovisilta sekä Yasu Jukkola.


Alla kisapäivien aikataulu:

Perjantai kello 17:30-23:00 Suomen finaalin 1. kierros

Lauantai kello 17:30-00:30 Suomen finaalin 2. kierros, TOP 12 -kierros ja tulokset