Musiikki

Sara Forsberg julkaisee uutta musiikkia – idea syntyi jäätävästä tekstarisodasta silloisen poikaystävän kanssa: ”Halusin et mut jätetään rauhaan”

Julkaistu:

SAARA
Laulaja-lauluntekijä ja YouTube-tähti SAARA julkaisee tulevana perjantaina 24. elokuuta uuden singlen Sangria.
SAARA vietti viime keväänä aikaa New Yorkissa tehden uusia kappaleita eri kirjoitus- ja tuotantotiimien kanssa. Sangria syntyi Grammy-palkinnon voittaneen kokoonpanon kanssa.

– Mä olin Nykissä viime keväänä työreissulla. Mulla ja mun silloisella poikaystävällä oli ihan jäätävä tekstarisota käynnissä ja mä tunsin oloni tosi stressaantuneeksi ja turhaantuneeksi koko tilanteesta, joten lähdin paikalliseen pubiin kirkastaan ajatuksia. Halusin et mut jätetään rauhaan ja annetaan nauttia ainoasta nautinnollisesta asiasta siinä hetkessä – mun drinkistä.

– Kun mä menin seuraavana päivänä studioon, halusin kirjottaa biisin just siitä, ja niin syntyi Sangria, SAARA kertoo.
SAARA julkaisi tiedon uudesta sinkusta myös Instagram-tilillään. Julkaisu on saanut hetkessä yli 20 000 tykkäystä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Mahtavaa, uutta musiikkia.

– En malta odottaa.

– Upea kuva, otoksen kommenteissa hehkutetaan.


SAARA nähdään syksyn aikana Kaikki vastaan yksi -ohjelmassa Nelosella.

Sara Forsbergilla on takanaan oikea muutosten vuosi. YouTube-tähti aloitti keväällä kuntokuurin. Forsberg kertoi elokuussa Instagramissa, että kuntokuuri ja terveellisempi ruokavalio ovat tuottaneet tulosta.

– Minulle on hyvin epämukavaa julkaista tämä, mutta tämä on kaikille niille, jotka luulevat etteivät pysty samaan. Kyllä pystytte! Minulla on vielä pitkä matka tavoitteeseeni, mutta tunnen itseni jo paljon terveemmäksi ja onnellisemmaksi, Forsberg kirjoitti tuolloin.
Julkaisemassaan kuvaparissa hän poseerasi maaliskuussa otetussa otoksessa ja heinäkuussa otetussa uimapukukuvassa. Kuvaparista on huomattavissa, kuinka paljon sometähti oli hoikistunut vain muutamassa kuukaudessa.

Lue myös: Pizzalla 22 kiloa lihonut Sara Forsberg hoikistui roimasti vain muutamassa kuukaudessa – kuvapari ennen ja jälkeen paljastaa kuntokuurin tulokset

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt