Cheek löi 100 000 eurosta vetoa, ettei tee comebackia lopettamisensa jälkeen – laukoo nyt suorat sanat huhuista: ”Se on naurettavaa”

Cheek pysyy päätöksessään lopettaa uransa. Räppäri tyrmää huhut pikaisesta comebackista.

17.6.2018 15:59

Fanit järkyttyivät, kun Cheek ilmoitti puoli vuotta sitten artistiuransa päättyvän elokuussa 2018, jolloin hän esiintyy kahden keikan verran Lahden mäkimontussa.

Lopettamispäätöksestä alkoi välittömästi keskustelu siitä, milloin kunnianhimoinen ja määrätietoinen mies tekee comebackin. On arvuuteltu meneekö paluun tekemiseen vuosi vai kaksi, ja tekeekö bisnesälyinen Jare mahdollisen paluunsa rahan takia.

Oikeudenmukaisuuden puolesta puhuva Jare ei voi sietää ajatusta siitä, että hän rahastaisi tällaisella asialla.

– Minua harmittaa, että ihmiset sanovat, että palaan sitten, kun rahat ovat loppuneet.

– Todella ankeaa, jos joku ajattelee, että minä vedätän fanejani sillä tavalla. Se on naurettavaa. Minulla ei ole mitään tarvetta sellaiseen.

Myös Jaren suojatti Lukas Leon on saanut oman osansa uteluista.

– Ihmiset kysyvät minultakin jatkuvasti, että tiedänkö, aikooko se Cheek oikeasti lopettaa vai ei, Lukas huokaisee.

Debyyttialbuminsa julkaissut räppäri Lukas Leon on Cheekin suojatti.

Juuri siksi Jare suostui muutama kuukausi sitten Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa Tuomas Enbusken ehdottamaan vetoon. Hän lupasi maksaa Enbuskelle 100 000 euroa, mikäli hän esiintyisi vielä lopettamisensa jälkeen.

– Sillä sain keskustelua edes vähän suljettua.

Nyt tasapainoisen ja rauhallisen oloinen Jare kertoo saavuttaneensa vihdoin sen mielenrauhan, josta hän haaveili vuosikausia. Siksi hän vakuuttaa, ettei hän ole tehnyt suunnitelmia tulevaisuuteen. Lopettamispäätöksen takana ei ole salajuonta.

– Olen oikeasti laittamassa tälle pisteen. En muista yhtäkään kertaa, jolloin olisin sanonut jotain, mitä en olisi toteuttanut.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?