Musiikki

Legendaarinen Blues Brothers -kitaristi on kuollut

Julkaistu:

suru-uutinen
Brittimedian mukaan Blues Brothersista tuttu Matt ”Guitar” Murphy on kuollut 88-vuotiaana.
The Sun -lehti uutisoi, että Blue Brothersista tuttu blueskitaristi Matt ”Guitar” Murphy on kuollut. Lehden mukaan Murphy oli kuollessaan 88-vuotias.

Murphyn kuolemasta kertoi lauantaiaamuna Facebookissa hänen veljenpoikansa, Floyd Murphy Jr. Floyd julkaisi tilillään julkisen päivityksen, jossa hän muistelee legendaarista bluesmuusikkoa.

– Sain juuri kuulla, että setäni Matt ”Guitar” Murphy menehtyi viime yönä. En tunne mitään vartalossani tällä hetkellä, mutta minun on sanottava, että hän oli vahva mies, joka eli pitkän ja hedelmällisen elämän, ja purki sydämensä jokaiseen kitarasooloon, jonka hän soitti, Floyd kirjoitti julkaisemassaan Facebook-päivityksessä.


Matt Murphy tunnettiin esiintymisistään Blues Brothers -elokuvissa. Murphy nähtiin alkuperäisessä Blues Brothers -elokuvassa vuonna 1980 sekä sen jatko-osassa Blues Borthers 2000 vuonna 1998. Hän liittyi Blues Brothersiin vuonna 1978 ja kuului sen alkuperäisjäseniin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Murphy nähtiin Blues Brothers -elokuvissa Aretha Franklinin aviopuolisona.


Mississipissä syntynyt Murphy työskenteli pitkän uransa aikana monien muusikoiden kanssa. Hän teki yhteistyötä esimerkiksi Eric Claptonin, Chuck Berryn ja Etta Jamesin kanssa. Murphy soitti lukuisien artistien levyillä ja myös keikkaili heidän kanssaan.

The Sunin mukaan Murphy esiintyi The Blues Brothersin kanssa myös 2000-luvulla, mutta vähensi esiintymisiä saatuaan aivohalvauksen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt