Musiikki

Backstreet Boys selittää vihdoinkin hittikappaleensa hämmentäviä sanoituksia – väittivät aiemmin lyriikoiden olevan pelkkää hölynpölyä

Julkaistu:

musiikki
Kuka muistaa vuoden 1999 hitin I Want It That Way?
Lähes 20 vuoden ajan Backstreet Boysin hitti I Want It That Way on saanut ihmiset hoilaamaan mukana, kun biisi pamahtaa soimaan. Kuten usein käy, mukana laulajilla ei ole tuon taivaallista tietoa, mitä lyriikat tarkoittavat.

Tell me why. Ain't nothin' but a heartache.

Tell me why. Ain't nothin' but a mistake.

Tell me why. I never want to hear you say.

I want it that way.

Backstreet Boys on pitänyt suunsa supussa lähes kahden vuosikymmenen ajan, eikä ole avannut sanoituksiensa tarkoitusta muutamaa irrallista heittoa lukuunottamatta. Ei ennen tätä viikkoa.

Kaikki alkoi Chrissy Teigenin twiitistä:

– En halua koskaan kuulla sinun sanovan: minä haluan sen tuolla tavalla, koska haluan sen niin. Hän ei siis halua kuulla koko asiasta, koska hän on se, joka haluaa asian menevän tietyllä tavalla? Hän haluaa olla se, joka sanoo niin. Siis minkä SEN? Teigen kysyi.
– Näyttää siltä, että laulussa puhuu kaksi ihmistä, jotka haluavat samaa asiaa, mutta tappelevat siitä, kumpi saa päättää, hän lisäsi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Meni muutama tunti ja yllättäen Backstreet Boysit vastasivat Teigenille.

– Emme halua kuulla sinun sanovan, että saat sydänsuruja… tai elät toisenlaisessa maailmassa, bändin edustaja twiittasi sanojen merkityksen.

Fanit hämmästyivät suuresti Teigenin saamasta vastauksesta. Varsinkin kun bändiä on pyydetty avaamaan biisin sanoitusta aiemminkin.

– Sinun pitäisi voittaa rauhan Nobel-palkinto tästä hyvästä, Teigenia kehuttiin.

– Millaista voodoo-taikuutta käytit saadaksesi vastauksen? ihmeteltiin.

Oliko bändin vastaus tyhjentävä?

Tuskin, sillä vuonna 2016 he kertoivat Huffington Postin haastattelussa, että biisin sanat ovat tarkoituksella pelkkää hölynpölyä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt