Ozzy Osbourne esiintyy keskiviikkona Suomessa – iski tiskiin 29 sivua pitkän vaatimuslistan: syö ruokansa vain posliiniastioilta

rac

Julkaistu:

Rockfestissä keskiviikkona esiintyvän Ozzy Osbournen raideri on peräti 29 sivua pitkä.
Hyvinkään Rockfestiin keskiviikkona 6. kesäkuuta saapuvalla Ozzy Osbournella on varsin mittava vaatimuslista konsertin järjestelyihin ja takahuonetarjoiluihin.

– Näyttää siltä, että Pimeyden prinssi Ozzy haluaa olla kuin kotonaan kiertueella, toteaa Rockfestin markkinointijohtaja Jyri Heikkinen tiedotteessa.

– Hänen raiderissaan on kaiken kaikkiaan 29 sivua erilaisia suurempia ja pienempiä vaatimuksia.


Osbournen yhtyettä ja lavatekniikkaa varten tarvitaan kaikkiaan kymmenen rekkaa ja muuta ajoneuvoa. Hän tuo mukanaan muun muassa yli 300 valo- ja äänielementtiä.

Pelkästään Osbournen yhtyeen pukuhuonetarjoiluissa on mainittu 112 erilaista tavaraa brittiläisestä teestä leivänpaahtimeen ja hummuksesta erilaisiin mehuihin.

Osbourne itse haluaa nauttia takahuonetarjoilunsa posliiniastioista. Lisäksi ruoan on oltava orgaanista eikä siinä saa olla makeutusaineita.

Rockfest järjestetään Hyvinkään lentokentällä 6.-9. kesäkuuta, ja sinne on luvassa jokaiselle festivaalipäivälle pääesiintyjäksi mittava maailmanluokan supertähti. Artistikattauksesta on tulossa yksi kesän ehdottomasti kovimmista, onhan sinne jo aiemmin julkaistu Ozzy Osbournen jäähyväiskeikan lisäksi mm. Judas Priestin, Marilyn Mansonin, Megadethin ja Avenged Sevenfoldin esiintymiset.


Ilta-Sanomat on myös aiemmin kertonut maailmantähtien erikoisista vaatimuksista. Esimerkiksi viime vuonna uutisoitiin, kuinka Weekend Festivalin esiintyjien takahuoneiden toivelistalta löytyivät muun muassa käsintehty kopio Cast Away -tuuliajolla -elokuvan lentopallo Wilsonista, Los Angeles Lakers -joukkueen muistoesine, mikä tahansa kultaesine, tekoviikset, mahdollisimman suuri näyttelijä Jeff Goldblumia esittävä juliste ja helsinkiläisen urheilujoukkueen lippalakki.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt