Musiikki

Ainutlaatuinen Elvis-show alkoi Helsingissä: Priscilla Presley muisteli koskettavasti ex-puolisoaan – ”Täyttää areenat vielä kuoltuaankin”

Julkaistu:

konsertti
Rockin kuninkaan ex-puoliso Priscilla Presley toi Elvis-konsertin Helsingin jäähalliin.
Elviksen ex-vaimona tunnettu Priscilla Presley aloitti ainutlaatuisen Elvis in Concert – The Wonder of You -konsertin Helsingin jäähallissa. Elvis on paraatipaikalla konsertissa tsekkiläisen sinfoniaorkesterin solistina, minkä mahdollistavat filmitallenteet uran eri vaiheista.

Mustaan pitkään mekkoon pukeutunut Priscilla Presley kertoi suomalaisyleisölle konsertin toteuttavan Elviksen kaksi unelmaa.

– Elvis halusi tulla aina Eurooppaan ja esiintyä suuren orkesterin kanssa. Valitettavasti menetimme hänet nuorena. Tämä show esittää, kuka hän oli esiintyjänä, millainen hän oli yleisölle ja bänditovereilleen. Ihmiset eivät tiedä, kuinka huumorintajuinen ja kujeileva hän oli. Nyt te sen näette, tähti sanoi juonnossaan.


Vuosina 1967-1973 naimisissa Elviksen kanssa ollut Presley toivoi yleisön nauttivan show'sta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– En ole tavannut ketään, joka pystyy tuomaan neljäkymmentä vuotta kuolemansa jälkeen ihmisiä yhteen. Ja täyttää areenat vielä kuoltuaankin, hän muistutti.


Konsertti alkoi Burning Lovella, jatkui Welcome to My Worldilla ja Steamroller Bluesilla.

Presley paljasti itse pitävänsä eniten Don’t-kappaleesta, jonka Elvis levytti vain 21-vuotiaana.

– Hän tunsi niin paljon siinä laulussa. Se kuuluu läpi ja tunkeutuu syvälle.


Mentyään naimisiin Elviksen kanssa Priscilla oli kysynyt mieheltään, miksi hän laulaa niin paljon balladeja. Elvis oli selittänyt, että balladeissa kuultavat tunteet: rakkaus, intohimo, toivo ja rakkauden loppu.

– Elvis sanoi saavansa niillä yhteyden yleisöön. Tiedän, että yleisö on kokenut samat tunteet.

– Hänessä oli niin paljon syvyyttä, kuulija kuulee, että hän todellakin tuntee jokaisessa kappaleessaan.

Priscilla Presley itse muistetaan myös näyttelijänä. Hän on esiintynyt muun muassa Mies ja alaston ase -elokuvissa, Dallasissa Jennana sekä Renny Harlinin ohjaamassa Ford Fairlanessa.


Kaunotar ihasteli Huomenta Suomessa Suomen valoisuutta ja kauneutta sekä uniikkeja kauppoja.

– Täällä on jatkuvasti valoisaa! Yritän olla mahdollisimman paljon ulkona. Heräsin neljältä aamulla ja otin kuvan auringonnoususta. Lähetin kuvan Los Angelesiin ja kehuin, miten kaunista täällä on.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt