Hotellin DJ tapasi Aviciin ennen tämän kuolemaa – ”He sanoivat menevänsä Omanin laitamille” - Musiikki - Ilta-Sanomat

Hotellin DJ tapasi Aviciin ennen tämän kuolemaa – ”He sanoivat menevänsä Omanin laitamille”

Expressenissä kerrotaan Maitrai Joshista, jonka esiintyessä maailmankuulu ruotsalais-DJ ilmestyi paikalle.

21.4.2018 0:54

Omanilaishotellin DJ Maitrai Joshi poseeraa Aviciin kanssa kuvassa, joka saattaa olla viimeinen supertähdestä otettu otos. Asiasta kertoo Expressen-lehti verkkosivuillaan.

Kolme päivää sitten Instagramissa julkaistu kuva on otettu Masqatissa sijaitsevan hotellin rantaklubilla. Avicii, oikealta nimeltään Tim Bergling, löydettiin kuolleena perjantaina.

– Hän vain ilmestyi paikalle, kun esiinnyin. Ensin emme ymmärtäneet, kuka hän oli. Sitten huomasimme hänet uudelleen ja pyysimme häntä kuvaan, 29-vuotias Maitrai kertoo ensimmäisestä tapaamisesta.

Seuraavana päivänä Aviciin seurue nähtiin jälleen. Hän kävi Maitrain mukaan illallisella ystäviensä kanssa.

– Luulen, että kaikki olivat Ruotsista.

Hotellilla viikonloppuisin levyjä soittava DJ kertoo, että Aviciin seurueen oli määrä kirjautua ulos hotellista sunnuntaina.

– Hän kertoi minulle pitävänsä Omanista niin paljon, että hän aikoi pidentää reissuaan ja pysyä Omanissa muutaman lisäpäivän. He sanoivat menevänsä Omanin laitamille. En tiedä minne, mutta on niin paljon paikkoja, eikä hän kertonut täsmällistä paikkaa.

Maitrain mukaan Avicii piti matalaa profiilia.

– Hän vaikutti olevan hyvässä kunnossa ja puhui normaaliin tapaan. Hän oli ystäviensä seurassa, joten emme halunneet häiritä häntä. Hän oli kuitenkin erittäin mukava.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?