Musiikki

Idols-voittaja purskahti lavalla itkuun – kasvot vaurioituivat pahasti onnettomuudessa: ”Saatan näyttää hieman erilaiselta”

Julkaistu:

onnettomuus
American Idol -ohjelman tähti palasi esiintymislavalle onnettomuuden jälkeen.
Laulaja Carrie Underwood esiintyi viikonloppuna Las Vegasissa ensimmäistä kertaa viimesyksyisen onnettomuutensa jälkeen. Liikuttunut laulaja murtui lavalla kyyneliin, kertoo muun muassa People-lehti.

Underwood esitti lavalla uuden sinkkunsa Cry Pretty. Hänen kasvoilleen oli maskeerattu glitterkoristeiset kyynelkuviot.
American Idol -ohjelmasta tunnetuksi noussut laulaja Carrie Underwood joutui viime vuoden marraskuussa onnettomuuteen kotitalonsa edessä, kun hän kaatui ulkoportaissa. Underwoodin ranne murtui ja kasvot vaurioituivat onnettomuudessa pahasti. Tietojen mukaan hänen kasvoihinsa laitettiin sairaalassa onnettomuuden jälkeen yli 40 tikkiä.

– Kun olen valmis astumaan kameran eteen, haluan teidän kaikkien ymmärtävän, että saatan näyttää hieman erilaiselta, Underwood kirjoitti faniklubilleen osoitetussa kirjeessään tammikuussa.


Country-laulaja on suosittu keikka-artisti, mutta hän ei ole esiintynyt kertaakaan onnettomuuden jälkeen ennen viime lauantain Las Vegasin -keikkaa. Hänen viimeisin esiintymisensä tapahtui viime marraskuussa juuri ennen onnettomuutta.
Underwood on välttänyt julkaisemasta kuvia kasvoistaan onnettomuuden jälkeen sometileillään. Esimerkiksi viime joulukuussa hän julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hänen kasvonsa oli peitetty paksulla huivilla. Vain silmät näkyivät.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– On aivan hullua, miten yllättävä satunnainen onnettomuus voi muutta kaiken, tähti kertoi talvella Entertainment Online -lehdelle.

– Olen kuitenkin kiitollinen siitä, että tämä ei ollut paljon pahempaa, hän sanoi myös.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt