Musiikki

80-luvun superhitin esittäjä tekee paluun – tältä Tuula Amberla, 58 näyttää nyt

Julkaistu:

paluu keikkalavoille
Lulu-jättihitistä tunnettu laulaja Tuula Amberla julkaisee 14 vuoden jälkeen uutta musiikkia.
Laulaja Tuula Amberla aktivoituu soolourallaan ja julkaisee 14 vuoden jälkeen uutta musiikkia. Amberla tunnetaan parhaiten vuonna 1984 julkaistusta hitistään Lulu. Amberlan tiistaina julkaistun uuden kappaleen nimi on Anna äiti puhaltaa.
  • Voit kuunnella kappaleen ja katsoa sen musiikkivideon alta:


Kappaleen on sanoittanut ja säveltänyt Tero-Petri Suovanen.

– Laulun äiti on taikuri, joka yrittää puhaltaa kaiken tuskan pois lapsiltaan, Amberla kertoo tiedotteen mukaan.


– Pieni tyttö jätetään pois joukosta – suljetaan ulkopuolelle, jätetään kaveriporukasta ilman selvää syytä. Äidin taiat toimivat vielä pienille, mutta miten lohduttaa isoa lasta?


Amberla kertoo tahtovansa uudella kappaleellaan painottaa rauhanomaista kasvuympäristöä niin lapsille kuin aikuisillekin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Me eletään tätä yhtä, ainutkertaista ihmisen elämää. Siihen sisältyy hienoja hetkiä ja paljon kauniita asioita. Jos osaamme, ehdimme puhaltaa ystävyyden ja suvaitsevaisuuden taikavoimaa ympärillemme. Sellaisessa puhalluksessa on helpompi kasvaa isoksi ja aikuiseksi. Ja jatkaa elämäänsä lapsuudessa saadulla voimalla. Äiti puhaltaa, koska rakastaa ja kunnioittaa elämää ehdoitta.

Amberlan tunnetaan Lulu-hitin lisäksi myös muun muassa kappaleistaan Korppi, Auto sammui maantien laitaan, Pienet sanat ja Tyttö kampaa märkää tukkaa. Hän on myös näytellyt Kill City, Requiem ja Vares -elokuvissa.

Kuvia Tuula Amberlan uran varrelta:

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt