Dingo tekee paluun keikkalavoille uusitulla kokoonpanolla – mukana Lordista tuttu Awa - Musiikki - Ilta-Sanomat

Dingo tekee paluun keikkalavoille uusitulla kokoonpanolla – mukana Lordista tuttu Awa

Dingo palaa kesällä keikkalavoille uusien jäsenien kanssa.

21.2.2018 8:00

Dingo katkaisi pitkän hiljaiselon soittamalla viime kesänä nipun festivaalikeikkoja ja syksyllä muutaman konserttisalikeikan. Loppuvuodesta Quuppa ja Pete ilmoittivat kuitenkin lähtevänsä omille teilleen.

Muiden klassisesta kokoonpanosta tunnettujen dingojen jatkohalut olivat kuitenkin selvät ja yhtye päätti käyttää aikaa löytääkseen rumpuihin ja koskettimiin juuri oikeat uudet soittajat.

Nyt etsintä on yhtyeen mukaan päättynyt päättynyt ja Dingo esittelee uuden kokoonpanonsa.

Tulevilla keikoilla Dingon kosketinsoittajana kuullaan mm. Lordin riveissä soittanutta Leena Peisaa ja rummuissa Hybrid Childrenistä tutuksi tullutta Saska Ketosta. Dingo tullaan näkemään ainakin Rovaniemen IskelmäKesä-kaupunkifestivaaleilla heinäkuussa ja Härmän Power Parkissa elokuussa.

Leena Peisa on Lordi-yhtyeen entinen kosketinsoittaja. Hän käytti yhtyeessä taiteilijanimeä Awa.­

– Vähän kaikkien yllätykseksi 2017 loppuvuodesta Pete Nuotio ja Quuppa Seittonen päättivät lähteä Dingo-yhtyeestä menestyksekkään paluun jälkeen. Tilanne korjaantui kuitenkin varsin nopeasti, kiitos hyvien yhteistyökumppaneiden sekä meihin aktiivisesti yhteydessä olleiden soittajakollegoiden, Neumann sanoo.

– Allekirjoittaneella ei joitakin vuosia sitten olisi tullut mieleen, että nainen soittaisi Dingossa. Mutta nyt soittaa, mikä on hienoa! Näin uuden Dingon alkumetreillä tilanne on vähintäänkin herkullinen -ja mikä tärkeintä, motivoiva! Myös uudet Dingo-biisit odottavat julkaisuaan näillä näppäimillä, joten energiaa löytyy. Ja soittamisen nälkää. Sitä tarvitaan aina.

Tällä kokoonpanolla Dingo lähtee keikoille:

Nipa Neumann – laulu, kitara

Pepe Laaksonen – basso

Jonttu Virta – kitara

Leena Peisa – koskettimet

Saska Ketonen – rummut

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?