Harvinainen yhteisesiintyminen Emma-gaalassa – entiset rakastavaiset VilleGalle ja Elli Haloo samalla lavalla

rac

Julkaistu:

JVG:n VilleGallella ja Haloo Helsinki! -yhtyeen laulajalla Ellillä on yhteinen, melko vaiettu historia.
Suomalaisen musiikin huiput palkitaan lauantaina Emma-gaalassa. Tapahtumassa nähdään lukuisten eturivin artistien esiintymisiä.

Gaala alkoi näyttävästi heti alkumetreillä, kun supersuosittu Haloo Helsinki! -yhtye ja räppäriduo JVG hyppäsivät samalle lavalle esiintymään.

Asetelma oli sikäli harvinainen, etteivät Haloo Helsinki! -yhtyeen laulaja Elli Haloo ja JVG:n VilleGalle ole kovin usein samalla lavalla olleet.
  • Katso koko Emma-gaalan aloittanut räjähtävä esitys yllä olevalta videolta!
Ex-parin seurustelu tuli julkisuuteen vuonna 2013. Keväällä 2014 JVG myönsi IS:lle, että suhde on ohi.

JVG Etenee -kirjassa vuonna 2016 raotettiin ensimmäisen kerran salaisuuden verhoa, joka pariskunnan suhteen ympärillä oli ollut. Kirjassa kerrottiin yksityiskohtia Ellin ja VilleGallen suhteesta.

Kirjassa kuvailtiin parin myrskyisää ja monivaiheista suhdetta ja VilleGalle myönsi teoksessa muun muassa, että hänen Vain elämää -ohjelmassa esittämänsä versio Pave Maijasen Lähtisitkö-kappaleesta kertoi hänen ja Ellin parisuhteesta.


JVG Etenee -kirjassa kerrattiin myös Ellin ja Villen välisiä riitoja suhteen aikana.

VilleGalle kertoi Ilta-Sanomien haastattelussa syyskuussa, ettei miettinyt hetkeäkään, ettei hänen ja Ellin suhteesta kirjoitettaisi kirjassa.

– Suhde kuuluu tarinaan. Tämän viiden vuoden aikana, jos olen ollut parisuhteessa, niin kyllä siitä kerrotaan.


Emma-gaalaa juhlitaan nyt jo 32. kerran.

Espoon Metro Areenassa esiintyvät gaalaillan aikana muun muassa Antti Tuisku, Evelina, Haloo Helsinki!, JVG, Sunrise Avenue, Reino Nordin ja Jenni Vartiainen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt