Laulaja Laura Voutilainen kertoi muuttuneesta tilanteestaan – 300-neliöinen hirsitalo meni kaupaksi: ”Tämä on iso elämänmuutos”

rac

Julkaistu:

iskelmä-gaala
Laulaja Laura Voutilainen saapui Iskelmä-gaalaan upeana ja hyväntuulisena.
Tampereella juhlitaan perjantai-iltana musiikkialan merkkitapahtumaa, Iskelmä-gaalaa. Tampere-talossa järjestettävässä musiikkialan seurapiiritapahtumassa palkitaan tammikuussa järjestetyn Iskelmän äänestyksen voittajia seitsemässä eri kategoriassa. Sen lisäksi juhlayleisö pääsee nauttimaan musiikkiesityksistä.

Yksi illan esiintyvistä tähdistä on Laura Voutilainen. 42-vuotias laulajatähti julkaisi keväällä 2017 kolmannentoista studioalbuminsa, vauhdikkaan ja samaan aikaan herkkiä balladeita sisältävän Miks ei -levynsä. Hän myös osallistui viime vuonna suosittuun Vain elämää -ohjelmaan. Takana on siis kiireinen vuosi.

– Vedän lavalla uuden biisini. Sain poikkeusluvan, että saan esittää uuden biisini. Vähän jännittää, kun pitää vähän muistella sanoja.

Voutilainen kertoi IS:n haastattelussa viime vuoden kesäkuussa siitä, miten hänen ja hänen entisen puolisonsa yhteinen Heinolan-asunto on myymättä. Upealle, lähes 300-neliöiselle hirsilinnalle ei ollut helppoa löytää ostajaa.

– Talo on nyt myyty! Kaikki hyvin siis, Laura kertoo IS:n haastattelussa iloisena.

Laura on viime aikoina asunut itse Helsingissä pääkaupunkiseudulle sijoittuvien töiden takia. Vaikka Helsingissä ei ole yhtä paljon luonnon rauhaa kuin muualla, hän nauttii olostaan ytimessä.

– Olen pikkuhiljaa muutellut Helsinkiin päin. En ole koskaan elänyt Helsingissä, joten se on iso elämänmuutos. Kun on paljon työssään ihmisten kanssa tekemisissä, niin omaa rauhaa haluaa vastapainoksi. Pitää tottua siihen, että joka puolella on ihmisiä.


Voutilainen viettää paraikaa ”sapattivapaata”.

– Kuukauden ajan aion ottaa mahdollisimman iisisti. Sitten alkaa Mamma Mia! -musikaalin harjoitukset maaliskuussa.

Voutilainen kommentoi myös sitä, että Tomi Metsäketo ei esiinnykään mukana Mamma Mia! -musikaalissa. Metsäketo luopui roolistaan seksuaalista häirintää koskevan kohun seurauksena.

– Se oli tosi valitettava juttu. Hän olisi sopinut siihen rooliin täydellisesti. Ammattilaisena olisin toivonut hänet siihen ryhmään. Toivon, että hän ottaa opiksi siitä mitä on tapahtunut.

Voutilaisen lisäksi gaalassa esiintyvät Antti Ketonen, Elias Kaskinen, Haloo Helsinki!, Juha Tapio, Laura Närhi, Mikko Kuustonen, Neon 2, Olli Lindholm, Pate Mustajärvi, Samuli Edelmann ja Suvi Teräsniska.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt