ISTV:n suorassa lähetyksessä tähtiloistoa Emma-gaalan punaisella matolla

rac

Julkaistu: , Päivitetty:

emma-gaala
Ilta-Sanomat näytti musiikkimaailmantähtien saapumisen Emma Gaalaan lauantaina suorana lähetyksenä.
Suomalaisen musiikin huiput palkitaan lauantaina 32. kertaa järjestettävässä Emma-gaalassa. Espoon Metro Areenassa järjestettävässä tapahtumassa palkitaan vuoden 2017 menestyneimmät artistit ja yhtyeet sekä parhaat kappaleet ja tuottajat.

ISTV näytti gaalan punaisen maton suorana lähetyksenä Ilta-Sanomien verkkosivuilla. Lähetyksen juonsi IS:n toimittaja Mira Hurmas.

Emma Gaalan punaisella matolla nähtiin maamme eturivin artisteja ja yhtyeitä ja musiikkimaailman vaikuttajia. Lähetyksessä nähtiin haastatteluja, huikeaa pukuloistoa, mielenkiintoisia vieraita ja tunnelmia vuoden suurimmasta musiikkigaalasta.

Emma Gaalan ehdokkuuksia kahmivat tänä vuonna esimerkiksi Antti Tuisku, JVG ja Haloo Helsinki!. Vuoden naissolisti kategoriassa ovat ehdolla Evelina, Janna, Jenni Vartiainen ja Laura Voutilainen. Parhaan miessolistin palkinnosta kisaavat puolestaan Antti Tuisku, Mikael Gabriel, Reino Nordin ja Robin.

Emma-voittajat valitsee tuomaristo, johon kuuluu musiikkialan vaikuttajia musiikkipäälliköistä toimittajiin ja tuottajiin. Lisäksi yleisö saa äänestää suosikkiaan Vuoden artisti ja Vuoden musiikkivideo -kategorioissa.

Espoon Metro Areenassa esiintyvät gaalaillan aikana muun muassa Antti Tuisku, Evelina, Haloo Helsinki!, JVG, Sunrise Avenue, Reino Nordin ja Jenni Vartiainen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt