Musiikki

Jannan ex-mies Juno lopettaa yllättäen uransa – karu tilitys somessa: ”Jääny vajaa 150 julkaisematonta biisiä erinäisistä naurettavista syistä”

Julkaistu:

uran päätös
Räppäri Juno ilmoitti lauantaina lopettavansa uransa kokonaan.
Räppäri Juno, oikealta nimeltään Jon Korhonen, kertoi lauantaina Instagramissa lopettavansa musiikkiuransa kollegojensa Nopsajalan ja Cheekin tavoin. Päivityksessään Juno kertoi lopettavansa uransa 5. tammikuuta 2019. Aiheesta kertoi ensin musiikkilehti Rumba.

Päivityksessään Juno tilittää, että häneltä on jäänyt julkaisematta noin 150 biisiä ”erinäisistä naurettavista syistä”. Päivitys onkin täynnä harmistunutta puhetta siitä, miten räppärillä ei yhteistyö levy-yhtiöiden kanssa oikein ole sujunut.

– Sit on tullut nähtyä kaikenlaista, monet klubit, monet taistelut frendien kanssa, menetetty huippu ideoita, jääny vajaa 150 julkaisematonta biisiä erinäisistä naurettavista syistä levy-yhtiöissä! Juno kirjoittaa.
– Osalle tämä ei varmaan tule yllätyksenä, osa varmaan tätä on jo toivonut mut ne jotka kysyy miksi näin ni vastaus on! En ole saanu tehdä omanlaistani musiikkia sen jälkeen kun Suomen parhaasta levy-yhtiöstä Monspilta lähdin isommille kentille, räppäri jatkaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Polveilevasta tekstistä käykin ilmi, että artistin omasta mielestä hän ei saanut kunnollista mahdollisuutta.
– Muistakaa te jotka haaveilette pääsevänne pitkänlinjan muusikoiksi kuten Dave, Juha Lehti, Juice, Gösta, Vexi tai Junnu! Tehkää töitä älkääkä luopuko teijän visiosta!

– Mun oma ura on oikeestaan monen asian yhtälö ja se et oon aina ollu hyvä kontaktoitumaan, laulaja päättää.

Toisessa aiheeseen liittyvässä päivityksessään Juno kertoo, että lopettaa uransa vasta vuoden päästä, koska haluaa hoitaa ennalta sovitut työnsä kunnialla loppuun asti. Lukuisia festarikeikkoja ja klubiesiintymisiä uransa aikana vetänyt räppäri myös kyselee faneiltaan some-päivityksessään, että missä he haluaisivat nähdä hänet esiintymässä viimeisen kerran.

Junon ura alkoi jo 2000-luvun alussa ja hän on esiintynyt vuosien varrella monissa erilaisissa rap-skenen kokoonpanoissa, kuten Hulabaloossa ja SMC Lähiörotissa.

Junon ja laulaja Jannan avioero sai runsaasti huomiota alkuvuodesta 2016. Pariskunnan liitto päättyi vain puolen vuoden yhteiselon jälkeen. Janna ja Juno ovat tehneet yhdessä myös musiikkia: Graciaksen kanssa yhteistyössä tehty Kuuluuks-kappale ilmestyi vuonna 2013.