Antti Tuisku jää määrittelemättömän pituiselle keikkatauolle – ”On aika pistää pillit pussiin” - Musiikki - Ilta-Sanomat

Antti Tuisku jää määrittelemättömän pituiselle keikkatauolle – ”On aika pistää pillit pussiin”

Julkaistu: 7.11.2017 12:01

Antti Tuisku heittää toistaiseksi viimeisen keikkansa kesällä Provinssirockin lavalla.

Suurta suosiota nauttiva laulaja Antti Tuisku, 33, paljasti tiistaina Instagram-tilillään jäävänsä pitkälle tauolle.

– Vihdoin saan kertoa tästä: kevään 2018 areenakiertueen jälkeen mut on mahdollista nähdä vielä toistaiseksi viimeisen kerran kesällä Provinssin lavalla. Sen jälkeen aloitankin sitten määrittelemättömän pituisen keikkatauon, tähti kertoi postauksessaan.

Tuisku kirjoitti olon olevan äärimmäisen kiitollinen, mutta myös haikea.

– Kiertueen päättävän festarivedon jälkeen on aika pistää pillit pussiin ja miettiä elämää muiltakin kanteilta. Ja ladata akkuja tulevaa varten – milloin ikinä sen uuden tulemisen aika sitten onkaan, hän kirjoitti.

Myös laulajan fanit tuntuivat olevan haikealla mielellä. Monet kirjoittivat olevansa uutisesta harmissaan, mutta että tähti on ehdottomasti taukonsa ansainnut.

– Ansaittu tauko kyllä! Luulin, että se tulisi jo areenakiertueen jälkeen, mutta en pistä Provinssia pahakseni, eräs kirjoitti.

– Pakko mennä vielä ennen taukoa katsomaan, toinen sanoi.

Idols-laulukilpailusta vuonna 2003 julkisuuteen ponnahtaneella artistilla on takanaan jo mittava ura.

Tuisku julkaisi debyyttialbuminsa Ensimmäinen vuonna 2004. Tämän jälkeen häneltä on tullut 10 albumia. Tuisku valittiin vuoden 2015 Emma-gaalassa vuoden miessolistiksi. Hänen En kommentoi -albuminsa palkittiin vuoden albumina ja vuoden pop-albumina. Vuonna 2017 hänet palkittiin Emma-gaalassa vuoden livestä. Tuisku tuomaroi parhaillaan Nelosella nähtävää Idols-ohjelmaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?