Saara Aallolta viimein ensimmäinen kappale X Factorin jälkeen: esitti uutuusbiisin ensi kertaa – kuuntele!

Saara Aalto julkaisi ensimmäiset maistiaiset uudesta musiikista.

Saara Aalto on viimein antanut maistiaisia uudesta musiikistaan.

31.10.2017 7:55

Britannian X Factorissa vuosi sitten loistanut Saara Aalto on julkaissut viimein ensimmäisen kappaleensa laulukilpailun jälkeen. Aalto julkaisi Facebook-tilillään videon, jolla hän esittää uuden kappaleensa BBC:n Radio Londonilla.

Aalto säestää lauluaan pianolla mustavalkoisella videolla. Haikea ja vahva kappale kantaa nimeä Blue Eyes.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Minulla oli todella erityinen sunnuntai Gaby Roslinin kanssa BBC:n Radio Londonilla, kun esitin Blue Eyesin, Aalto kertoo julkaisemansa videon kuvatekstissä.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun Aallon uutta musiikkiaan kuullaan hänen X Factor -menestyksensä jälkeen. Hän sijoittui laulukisassa toiseksi viime joulukuussa. Kilpailun voitti Matt Terry.

X Factor sai Aallon tähden nousuun sekä Britanniassa että Suomessa ja tämä solmi levytyssopimuksen Sonyn kanssa. Viime viikolla brittimedia uutisoi, että Aalto päättää yhteistyönsä Sonyn, Sycon ja musiikkimoguli Simon Cowellin kanssa ja siirtyy Warner levy-yhtiön alle.

– Sopimus Sonyn kanssa oli minulle kunnia, mutta myöhemmin minusta tuntui siltä, etteivät he ole oikea tiimi minulle, Aalto kertoi tiistaina toimittaja Dan Woottonille, Aalto kertoi The Sun -lehdelle.

– Tavattuani Warnerin ihmiset he olivat erittäin innoissaan tyylistäni ja mahdollisuudesta tehdä minusta iso teatraalinen artisti, hän jatkoi.

Saara Aalto esiintyi Helsingissä järjestetyssä seminaarissa toukokuussa.

Suomalaislaulajan fanit ovat odottaneet malttamattomina, milloin tältä kuullaan uutta musiikkia. Fanit ovatkin ottaneet Aallon Facebookissa julkaiseman videon avosylin vastaan.

– Niin upea kappale, sen pitäisi saada paljon radiosoittoa. Äänesi on erehtymätön, eräs brittimies toteaa.

– Tämä on upeaa, toinen fani jatkaa.

– Rakastan tätä kappaletta niin paljon, kolmas hehkuttaa.

Aallon esitystä verrataan Kate Bushiin ja Tori Amosiin.

Aalto luo uraa sekä Englannissa, johon hän muutti viime syksynä, että Suomessa, jossa hänet nähdään pian X Factorin tuomarina. Hän julkaisi Instagram-tilillään maanantaina kuvia, joissa hän paljasti tavanneensa oman X Factor -mentorinsa, Sharon Osbournen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Oli ihana vaihtaa kuulumisia ystäväni ja mentorini Sharonin kanssa! Kiitos tuomarivinkeistä X Factor Suomea varten, Aalto kirjoitti kuvatekstissä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?