Musiikki

Black Sabbath -legendan tytär Toni Marie Iommi ja kohukiekkoilija Semir Ben-Amor elävät avoliitossa Suomessa – ”Hän vain ilmestyi jostakin!”

Julkaistu:

Musiikki
Toni Marie Iommi julkaisee syyskuun lopulla ensimmäisen singlensä yhdessä Becky Aingen kanssa. Brittikaksikko on kotiutunut pysyvästi Suomeen.
Brittiläinen Toni Marie Iommi, Black Sabbath -yhtyeen legendaarisen kitaristin Tony Iommin tytär, muutti Suomeen vuonna 2007.

Nyt Toni Marie, 34, julkaisee pian ensimmäisen Feeling High -singlensä yhdessä ystävänsä, pianistin ja säveltäjä-sanoittaja Becky Aingen kanssa. Toisensa nuoruudesta lähtien tuntenut kaksikko tähtää pysyvään uraan Suomessa.

– Pidämme samanlaisesta musiikista, joten kaikki on mennyt luontevasti. Rakastamme sitä, mitä teemme, Becky kuvailee kaksikon yhteistyötä.

– Minulla on hyvin tunteellinen puoli, ja musiikkityylimme on tummaa ja tunteellista, synkkää elektropoppia. Ihmiset tosin olettavat, että tekisin heviä, Toni Marie puolestaan nauraa.


Rakkaus toi Suomeen

Toni Marien toi alun perin Suomeen rakkaus. Hän seurusteli HIM-yhtyeen kitaristin Mikko ”Linde” Lindströmin kanssa. Pariskunta piti yhtä kaikkiaan seitsemän vuotta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Lopulta ajauduimme erillemme, ja päätimme erota. Olin kuitenkin jo rakentanut elämäni tänne ja saanut paljon ystäviä, Toni Marie kertoo.


Nykyinen puoliso löytyi niin ikään Suomesta kun Toni Marie tapasi entisen jääkiekkoilijan Semir Ben-Amorin häissä.

Ben-Amor, 35, lopetti kiekkouransa keväällä 2016. Hän edusti SM-liigassa lukuisia seuroja, kuten Bluesia, Lukkoa, Jokereista, HIFK:ta ja Ässiä.

Kovaotteinen hyökkääjä muistetaan parhaiten syksyn 2012 tapahtumista, kun Jokerien ja HIFK:n välisessä ottelussa tunteet kävivät poikkeuksellisen kuumana. Jokereita edustanut Ben-Amor kävi HIFK:n kapteenin Ville Peltosen kimppuun ja sai siitä kahdeksan ottelun pelikiellon.


Suurta kohua herättänyt tilanne johti poliisin esitutkintaan ja lopulta Ben-Amor sai teostaan tuomion pahoinpitelystä ja 60 päiväsakkoa.

”Hän vain ilmestyi jostakin”

Ensikohtaamisen jälkeen Toni Marie ja Semir tutustuivat toisiinsa paremmin, sillä he tunsivat samoja ihmisiä ja kävivät samoissa baareissa.

– Eron jälkeen kasasin itseäni enkä etsinyt ketään. Hän vain ilmestyi jostakin! Toni Marie nauraa.

– En tuntenut jääkiekkomaailmaa ja hän ei juurikaan musiikkimaailmaa. Olemme nyt seurustelleet neljä vuotta ja asumme yhdessä. Täydennämme monella tapaa toisiamme, ja meillä on yhteinen ystäväpiiri.

Lue lisää Toni Marie Iommin elämästä ja hänen ja Becky Aingen bändiprojektista viikonvaihteen Ilta-Sanomista.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt