Yllätysuutinen! Robin jää tauolle – viimeinen keikka lokakuussa: ”Haluan tietää, mitä on olla rauhassa ja hiljaa” - Musiikki - Ilta-Sanomat

Yllätysuutinen! Robin jää tauolle – viimeinen keikka lokakuussa: ”Haluan tietää, mitä on olla rauhassa ja hiljaa”

Robin julkaisee viimeisen singlensä ennen taukoaan keskiviikkona.

Robin jää tauolle.

21.8.2017 15:00

Laulajatähti Robin, 18, nousi koko kansan suosikkipoppariksi vain 13-vuotiaana. Sittemmin hän on tehnyt lähes 400 keikkaa, joilla on ollut yli miljoona katsojaa.

Nyt Robin ilmoittaa jäävänsä määrittelemättömän mittaiselle tauolle. Sitä ennen supertähti julkaisee vielä yhden, Me tehtiin tää -nimeä kantavan singlen keskiviikkona. Viimeisen keikkansa laulaja vetää Helsingin Hartwall Arenalla samannimisessä konsertissa 28. lokakuuta.

Robin Packalen nousi koko kansan tietoisuuteen vuonna 2012.

– Oon elänyt kolmasosan elämästäni mikki kädessä, ja nyt haluan tietää mitä on olla rauhassa ja hiljaa. Mä olen aina sanonut kaikille, että pitää seurata omaa sydäntä, ja nyt mä teen samoin, Robin tuumii tiedotteessa.

– Haluan juhlistaa näitä upeita vuosia 2012-2017 vielä ennen tauolle jäämistä. Tauko on myös melko luova olotila. Silloin on aikaa pohtia mitä elämältäni haluan, hän jatkaa.

Robin esiintyi lauantaina Vain Elämää -konsertissa Hartwall Arenalla.

Elokuussa pyörähtää käyntiin myös viisiosainen Tää on se hetki -dokumentti, jossa Robin kertoo tunnelmistaan, ajatuksistaan ja päätöksestään jäädä tauolle. Ensimmäinen osa dokumentista nähdään perjantaina 25.8, ja sen voi katsoa Ruutu.fi:stä.

Turkulainen Robin Packalen nousi koko kansan tietoisuuteen vuonna 2012 julkaistulla ensimmäisellä singlellään Frontside Ollie. Kuuden vuoden aikana Robin on julkaissut viisi studioalbumia, joista Koodi on myynyt kuusinkertaista platinaa ja Chillaa, Boom Kah, 16 sekä Yhdessä nelinkertaista platinaa.

Robinin kappaleita on kuunneltu myös musiikin suoratoistopalveluista satoja miljoonia kertoja, ja hänet on palkittu Emma-gaalassa kuusi kertaa eri kategorioissa.

Ruutu.fi ja Ilta-Sanomat kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Edit klo 18.24: Robinin tulevan kappaleen nimi korjattu oikein.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?