Musiikki

Laulajatähti Taylor Swift poisti yllättäen kaikki sometilinsä sisällöt – fanit ihmeissään

Julkaistu:

sometilit
Onko laulajan tempauksen takana myyntikikka uutta musiikkia markkinoidakseen, pohtivat fanit.
Yhdysvaltalainen laulaja Taylor Swift, 27, on yllättänyt faninsa täydellisesti. Monet fanit ovat jääneet raapimaan päitään ihmetyksestä, kun suosittu laulaja on poistanut esimerkiksi Instagram-tililtään jokaisen kuvansa, kertoo Buzzfeed.

Tyhjänä ammottavat sometilit ja kokomustaksi muutetut nettisivut on tulkittu eri medioissa merkiksi mahdollisesti ilmestyvästä uudesta musiikista.


Swiftin fanit ovat ehtineet innostua yllättävästä käänteestä. Twitterissä fanit ovat vakuuttuneita siitä, että laulajalta on tulossa pian uutta musiikkimateriaalia.

– TAYLOR SWIFT TULEE, kirjoitti yksi faneista Twitterissä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Voi luoja, en saa henkeä, intoilee toinen fani.Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jotkut spekuloivat, onko Shake It Off -kappaleesta tutun tähden sometilit ja verkkosivut hakkeroitu. Nähtäväksi jää, julkistaako country- ja pop-laulaja Swift lähiaikoina uutta musiikkia faniensa riemuksi.


Swiftin kerrottiin viime vuonna olleen maailman kovapalkkaisin alle 30-vuotias julkkis.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Talouslehti Forbesin mukaan Swift tienasi vuodessa peräti 170 miljoonaa dollaria eli 158 miljoonaa euroa. Hänen 1989-kiertueensa tuotti Pohjois-Amerikassa 200 miljoonaa dollaria eli 186 miljoonaa euroa ja samaa nimeä kantavaa albumia myytiin maailmanlaajuisesti yhdeksän miljoonaa kappaletta.

Swiftistä tuli 1989:n myötä kaikkien aikojen ensimmäinen nainen, joka on voittanut Grammy-palkinnon vuoden parhaasta albumista kaksi kertaa. Hän sai muhkeita lisätienestejä yhteistyösopimuksistaan Applen, Diet Coken, Kedsin ja muiden tunnettujen brändien kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt