Weekend Festivalin päätähden twiitistä huhumylly – tiedottaja: ”Keikka ei keskeytynyt eikä ainakaan keskeytynyt kivenheittoon”

Deadmau5 kirjoitti Twitterissä, että häntä olisi heitetty kivellä rintaan Helsingissä.

Deadmau5 käyttää esiintyessään koko pään peittävää päähinettä.

6.8.2017 2:20

Helsingin Kyläsaaressa järjestetyn Weekend Festivalin lauantain päätähti deadmau5 on herättänyt sosiaalisessa mediassa hämmennystä väittämällä, että häntä olisi heitetty ”nyrkin kokoisella” kivellä rintaan esiintymisen aikana.

Kanadalainen deadmau5, oikealta nimeltään Joel Zimmerman, kirjoitti asiasta Twitterissä. Hän pahoitteli samalla sitä, että keikka olisi jäänyt suunniteltua lyhyemmäksi.

Weekend Festivalin tiedottaja Tomi Lindblom myöntää Ilta-Sanomien haastattelussa, että twiitti ja esiintymisen suunniteltua aiempi päättymisaika ovat aiheuttaneet pienen huhumyllyn.

– Fakta on se, että keikka ei keskeytynyt eikä ainakaan keskeytynyt kivenheittoon, järjestäjiltä vahvistuksen saanut Lindblom korostaa.

Deadmau5:n oli määrä esiintyä kello 23.00-00.00. Lindblomin mukaan mies veti sovitun tunnin setin ja lopetti 15 minuuttia suunniteltua aiemmin, koska hän oli halunnut nousta lavalle 15 minuuttia etuajassa.

– Häntä eivät aikataulut pitele.

Tiedottaja ei osannut sanoa, onko keikan päättymisen jälkeen tapahtunut jonkinlainen välikohtaus. Hän kertoo huomanneensa myöhemmin artistin twiitit.

Yhdessä twiitissään kanadalainen kiitti Helsinkiä ja totesi, että hänellä oli hauskaa.

– Kaikki on hyvin, pystyin kuitenkin soittamaan 60 minuutin settini! Joten se on hyvä. Olisin vain halunnut saada siihen mahtumaan yhden lisää teille, hän kommentoi.

Järjestäjät kertovat, että elektroniseen musiikkiin keskittynyt Weekend Festival keräsi perjantaina ja lauantaina yhteensä noin 60 000 hengen yleisön.

Not really. It was a fist sized rock to the fuckin chest. That will do it. Lol https://t.co/ZuvFafZ5yD— dead mow cinco (@deadmau5) August 5, 2017

Jos yllä oleva twiitti ei näy, voit käydä katsomassa sen täältä.

Either way, was a good time. Thanks Helsinki ;)— dead mow cinco (@deadmau5) August 5, 2017

Jos yllä oleva twiitti ei näy, voit käydä katsomassa sen täältä.

It's all good, I was still able to play my 60 minute set! So that's good. Just woulda loved to squeeze in one more for ya. https://t.co/fhFiDLFJGt— dead mow cinco (@deadmau5) August 5, 2017

Jos yllä oleva twiitti ei näy, voit käydä katsomassa sen täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?