Kiss saapui Suomeen – tällaisia kuvia he julkaisivat heti Helsingistä: ”Koolla on väliä!”

Rocksuuruus Kiss saapui keskiviikkona Suomeen ja sen näki yhtyeen jäsenten sometileistä.

Kiss lupaa rokkaavansa Helsingin Hartwall-areenassa torstaina.

3.5.2017 17:10

Rockjätti Kiss on saapunut Suomeen torstaista Hartwall-areenan keikkaansa varten. Yhtyeen jäsenistä Gene Simmons ja Paul Stanley ovat välittömästi julkaisseet Twitter-tileillään kuvat Helsingin päärautatieaseman kivimiespatsaista, joiden kasvoja parhaillaan koristavat konsertin kunniaksi ripustetut Kiss-kasvomaalaukset.

Yhtyeen laulaja-basisti Gene Simmons julkaisi kuvan rautatieasemasta. Kuvatekstiksi Simmons oli yksinkertaisesti kirjoittanut: Helsinki, Suomi, Rautatieasema.

Helsinki, Finland Railway Station. pic.twitter.com/sqXt7IvYa7— Gene Simmons (@genesimmons) May 3, 2017

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Yhtyeen toinen keulahahmo Paul Stanley julkaisi itsestään kuvan poseeraamassa kivimiesten alla.

– Helsingin juna-asemalla. Koolla on väliä! Todella suuri kunnia! Huomenna illalla me rokkaamme! Stanley hehkuttaa Twitterissä.

AT THE HELSINKI TRAIN STATION! Size counts! Such an honor. Tomorrow night WE ROCK! @RollingStone @ClassicRockMag pic.twitter.com/lUZCjcpGaP— Paul Stanley (@PaulStanleyLive) May 3, 2017

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Kissin jäsenet ovat jo aiemmin kehuneet Helsingin Kiss-kivimiehiä sosiaalisessa mediassa. Kivimiehet ovat tervehtineet kaupunkilaisia ja turisteja Kiss-maskeissa viime perjantaista lähtien. Naamarit on tarkoitus pitää esillä perjantaihin 5. toukokuuta asti.

VR:n tempausta on hehkutettu ulkomailla asti.

Maanantaina Moskovan Olympiski-areenalla esiintynyt Kiss huomioi jälleen suomalaisten eleen ja julkaisi Hellsinki Rock City -videon Facebook-sivuillaan ja kirjoitti jakotekstiksi ”niin mahtavaa”.

Jos Facebook-video ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Naamarit pysyvät kivimiehillä ensi perjantaihin saakka.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?