Musiikki

Kiss saapui Suomeen – tällaisia kuvia he julkaisivat heti Helsingistä: ”Koolla on väliä!”

Julkaistu:

suomen-keikka
Rocksuuruus Kiss saapui keskiviikkona Suomeen ja sen näki yhtyeen jäsenten sometileistä.
Rockjätti Kiss on saapunut Suomeen torstaista Hartwall-areenan keikkaansa varten. Yhtyeen jäsenistä Gene Simmons ja Paul Stanley ovat välittömästi julkaisseet Twitter-tileillään kuvat Helsingin päärautatieaseman kivimiespatsaista, joiden kasvoja parhaillaan koristavat konsertin kunniaksi ripustetut Kiss-kasvomaalaukset.

Yhtyeen laulaja-basisti Gene Simmons julkaisi kuvan rautatieasemasta. Kuvatekstiksi Simmons oli yksinkertaisesti kirjoittanut: Helsinki, Suomi, Rautatieasema.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Yhtyeen toinen keulahahmo Paul Stanley julkaisi itsestään kuvan poseeraamassa kivimiesten alla.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Helsingin juna-asemalla. Koolla on väliä! Todella suuri kunnia! Huomenna illalla me rokkaamme! Stanley hehkuttaa Twitterissä.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Kissin jäsenet ovat jo aiemmin kehuneet Helsingin Kiss-kivimiehiä sosiaalisessa mediassa. Kivimiehet ovat tervehtineet kaupunkilaisia ja turisteja Kiss-maskeissa viime perjantaista lähtien. Naamarit on tarkoitus pitää esillä perjantaihin 5. toukokuuta asti.


Maanantaina Moskovan Olympiski-areenalla esiintynyt Kiss huomioi jälleen suomalaisten eleen ja julkaisi Hellsinki Rock City -videon Facebook-sivuillaan ja kirjoitti jakotekstiksi ”niin mahtavaa”.Jos Facebook-video ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt