Metalliyhtye Avenged Sevenfoldin keikkalavalla järkyttävä onnettomuus – mies kuoli, toinen taistelee hengestään

Onnettomuus tapahtui Stuttgartissa Saksassa.

Avenged Sevenfoldin laulaja M. Shadows Helsingissä 22. marraskuuta 2010.

22.2.2017 8:46

Metallibändi Avenged Sevenfoldin lavaa purkamassa ollut mies loukkaantui vakavasti pudottuaan trussin päältä. Toinen mies kuoli jäätyään pudonneen miehen alle, bändi kertoo verkkosivuillaan.

Eilen julkaistussa tiedotteessa Avenged Sevenfold kertoo 26-vuotiaan stagehandin (suom. lavatekniikan apuri) pudonneen lavan yläpuolella sijaitsevalta telinerakennelmalta. Epäonnekseen hän putosi 19-vuotiaan miehen päälle, joka kuoli saamiinsa vammoihin.

Pudonnut mies on tällä hetkellä kriittisessä tilassa sairaalassa.

– Tämä on jotain aivan kamalaa, niin bändille kuin henkilökunnallemme. Ajatuksemme ja rukouksemme ovat sairaalassa olevan miehen ja molempien miesten perheiden kanssa, samoin kuin Live Nationin paikallisen miehistön ja kaikkien niiden kanssa, joita tämä kamala onnettomuus on koskettanut, bändi kirjoittaa.

– Rakastamme roudareitamme ja paikalliset rakentajat ovat äärimmäisen tärkeitä, että esityksemme onnistuu joka ilta, olemme sitten missä päin maailmaa tahansa. Tämä tragedia on synkkä muistutus siitä, kuinka nopeasti onnettomuus voi tapahtua ja elämä kadota sen myötä.

Bändin seuraava keikka on huomenna 23.2. Itävallassa. Ainakaan vielä yhtyeen keikkaa ei ole peruttu.

Avenged Sevenfold on uutuusalbuminsa The Stagen mukaan nimetyllä maailmankiertueella, joka jatkuu näillä näkymin elokuun 16. päivään asti.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?