Ensimmäinen yhteiskuva: Ville Valo toi tyrmäävän uuden tyttöystävänsä Iskelmä-gaalaan – poseerasivat yhdessä mustissa - Musiikki - Ilta-Sanomat

Ensimmäinen yhteiskuva: Ville Valo toi tyrmäävän uuden tyttöystävänsä Iskelmä-gaalaan – poseerasivat yhdessä mustissa

Ville Valo saapui Iskelmä-gaalaan Christel Karhun kanssa.

Julkaistu: 17.2.2017 19:19

HIM-yhtyeen keulahahmo Ville Valo toi Iskelmä-gaalaan tuoreen tyttöystävänsä, mallikaunotar Christel Karhun.

HIM-yhtyeestä tuttu laulaja Ville Valo ja mallikaunotar Christel Karhu poseerasivat häkeltyneinä salamavalojen räiskeessä Iskelmä-gaalassa valokuvaajille ja toimittajille. Kaksikko säteili yhdessä ja he olivat pukeutuneet yhteensopiviin, vähemmän yllättävästi kokomustiin vaatteisiin.

Valo voitti Emma-gaalassa kaksi viikkoa sitten palkinnon Vuoden musiikkivideo-kategoriassa.

– Se oli hauskaa, koska se oli nollabudjetilla kaverin kanssa tehty video. Kaurismäen hengessä etenimme Kallion kaduilta kohti Eiraa, Valo kertoo IS:lle.

Valo asuu nykyään Helsingissä, Meilahdessa. HIM-yhtye vetää kesällä Suomessa joitakin keikkoja, muun muassa elokuussa Tuska-festareilla. Sen lisäksi Valolla on käynnissä joitakin sooloartistiprojekteja. Sen lisäksi HIM esiintyy Vesa Keskisen Miljoonarock-festivaaleilla ja joillakin isommilla rock-festareilla Euroopassa.

Hän ja Christel ovat pitäneet yhtä vasta joitakin kuukausia. Valo naurahtaa kysymykseen siitä, onko suhde jo vakavalla pohjalla.

– Ainakin on hauskaa, hän sanoo saaden tuoreen tyttöystävänsä hymyilemään.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?