Suomen musiikkitähdet säkenöivät Emma-gaalassa – katso IS:n lähetys kokonaisuudessaan - Musiikki - Ilta-Sanomat

Suomen musiikkitähdet säkenöivät Emma-gaalassa – katso IS:n lähetys kokonaisuudessaan

Suomalaisen musiikkimaailman vuoden saavutuksia juhlistava Emma-gaala kokoaa kaikki tähdet illalla Espoon Metro-areenalle. Suora lähetys on päättynyt, mutta sen voi katsoa tallenteena artikkelin videolta.

4.2.2017 16:23 | Päivitetty 4.2.2017 18:30

Suomalaisen musiikkimaailman vuoden saavutuksia juhlistava Emma-gaala järjestetään Espoon Metro-areenalla lauantaina 4. helmikuuta.

31. kertaa järjestettävässä gaalassa palkitaan vuoden 2016 menestyneimmät artistit ja yhtyeet sekä parhaat kappaleet ja tuottajat. Ehdokkuuksia tänä vuonna ovat kahmineet esimerkiksi Elastinen, Vesala, Sanni, Stam1na ja Mikael Gabriel. Vuoden tulokkaan tittelistä kisaavat joukko viime vuonna valokeilaan ponnahtaneita nuoria tähtiä, esimerkiksi Alma, Evelina ja Töölön ketterä.

Emma-palkinnot jakavassa tuomaristossa istuu joukko maamme musiikkimaailman vaikuttajia radioiden musiikkipäälliköistä toimittajiin ja tuottajiin. Lisäksi gaalassa palkitaan yleisön valitsema artisti tai yhtye ja musiikkivideo.

Gaalaillan aikana on myös luvassa runsaasti eturivin artistien esiintymisiä. Lavalle nousevat muun muassa Cheekin ja Elastisen yhteisprojekti Profeetat, Sanni, Alma, Evelina, Arttu Lindeman, Mikael Gabriel, Isac Elliot, Suvi Teräsniska, Vesala ja Haloo Helsinki.

ISTV näyttää gaalan punaisen maton suorana lähetyksenä Ilta-Sanomien verkkosivuilla lauantaina 4. helmikuuta klo 16.30 alkaen. Lähetyksen juontaa IS:n viihdetoimittaja Mira Sharma.

Mukana punaisella matolla nähdään musiikkimaailman kirkkaimpia tähtiä ja muita viihdemaailman vaikuttajia. Ilta-Sanomat haastattelee mielenkiintoisimmat gaalavieraat, näyttää illan pukuloistoa ja seuraa tunnelmaa musiikkimaailman merkittävimmässä tapahtumassa.

Suora lähetys näytettiin kello 16–18 IS:n sivuilla. Sen voi katsoa tallenteena artikkelissa yllä olevalta videolta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?