Olli Lindholmin pois potkimat Yö-muusikot perustivat uuden bändin – yhtyeessä myös kolmas entinen Yön jäsen

Julkaistu:

Uusi yhtye
Yö-yhtyeen entinen basisti Jay Lewis ja kitaristi Daffy Terävä ovat perustaneet uuden bändin.
Yö-yhtyeestä viime vuoden lopulla potkut saaneet Jukka ”Jay” Lewis ja Daffy Terävä ovat perustaneet uuden bändin, jonka muutkin jäsenet ovat entisiä Yön ja Popedan muusikoita.

Jay Lewis Gang -nimisen bändin solistina kuullaan Yö-yhtyeenkin riveissä laulanutta ja muutaman sooloalbumin julkaissutta Jay Lewistä. Kitaraa soittaa Daffy Terävä ja kosketinsoittimia soittaa Popedan riveissä vaikuttanut Jani Kemppinen. Rumpalina uudessa yhtyeessä toimii Yö-yhtyeessä aikanaan niin ikään soittanut Frogley.

Suomenkielistä rokkia soittavan Jay Lewis Gang -yhtyeen ensimmäisenä singlenä julkaistaan Jay Lewiksen sanoittama ja säveltämä kappale Liekki, joka julkaistaan maanantaina 9. tammikuuta.


Olli Lindholm erotti Terävän ja Lewisin Yö-yhtyeestä heti bändin juhlakiertueen jälkeen. Lewis kertoi viime viikolla julkaistussa Hymy-lehden haastattelussa, että Lindholm ilmoitti potkuista tekstiviestitse 15. joulukuuta.

Lewisin mukaan myös kitaristi Daffy Terävä sai tietää potkuistaan samalla tavalla tekstiviestitse.

– Tämä ilmoitus tuli siis täytenä yllätyksenä ja menin melkoiseen shokkitilaan hetkeksi, Lewis kertoo Hymylle.

Lewisin mukaan kumpikaan ei saanut potkuilleen Lindholmilta mitään muuta selitystä. He eivät ole olleet toisiinsa yhteydessä viestien jälkeen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt