Vain elämää -konsertissa esiteltiin yllättävä hahmo – tämän miehen ääni on kaikille ohjelmaa katsoneille tuttu - Musiikki - Ilta-Sanomat

Vain elämää -konsertissa esiteltiin yllättävä hahmo – tämän miehen ääni on kaikille ohjelmaa katsoneille tuttu

Hartwall-areenan lavalle nousi Lauri Saarilehto, jonka ääntä kuullaan jokaisessa Vain elämää -jaksossa.

30.12.2016 22:15

Vain elämää -konsertti on parhaillaan käynnissä Hartwall-areenalla. Keikassa oli puolen tunnin mittainen hengähdystauko, mutta ennen iltakymmentä tähtiartistit palasivat lavalle viihdyttämään yleisöä ohjelmasta tutuista kappaleilla.

Konsertti jatkui hyväntuulisissa merkeissä. Pyrotekniikkaakin oli saatu mukaan show’hun, kun tulisuihkeet saattelivat artistit jälleen lavalle – tai ainakin osa heistä!

Vaatteet olivat vaihtuneet ja Batman-tunnarin ja savun keskeltä lavalle asteli Batman! Asun alta paljastui Mikko Kuustonen, joka esitti Chisun kappaleen Kohtalon oma.

Chisu laskeutui katosta Kissanaiseksi pukeutuneena esittämään kappaletta yhdessä Mikon kanssa. Kappale päättyi pyrotekniikkaan ja raikuviin aplodeihin.

Kissanaisen ja Batmanin livahtaessa pois lavalta Suvi kyseli yleisöltä että haluaako yleisö nähdä, miltä ohjelman kertoja näyttää.

– Kyllä! Huusi yleisö ja Lauri Saarilehto asteli lavalle.

– En tullut ihan tyhjin käsin. Oliko niin että Miklu, olitko tilannut mokkapaloja. Minä olen näet Suvin mokkapalakerhon virallinen diileri, kertoja toteaa.

– Ne on oikeasti mun leipomia mokkapaloja, Suvi paljastaa.

– Mä leivoin ne eilen!

– Voinks mä syödä nää? Miklu ihmettelee.

– Totta kai! Ne on laktoosittomia!

Lauri Saarilehdon ääni on katsojille tuttu Vain elämää -ohjelman kertojana. Kaikilla kausilla kuultu Saarilehto on työskennellyt myös Radio Aallossa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?