Konfettisadetta ja kuumaa tunnelmaa! Vain elämää -tähdet villitsivät yleisön: ”Tänään ei murehdita huomista” - Musiikki - Ilta-Sanomat

Konfettisadetta ja kuumaa tunnelmaa! Vain elämää -tähdet villitsivät yleisön: ”Tänään ei murehdita huomista”

Vain elämää -konsertti on parhaillaan meneillään Hartwall-areenalla. Tähän mennessä ei ole nähty kyyneleitä, vaan sitäkin enemmän juhlatunnelmaa ja heittäytymistä.

30.12.2016 21:11

Vain elämää -konsertti starttasi Helsingin Hartwall-areenalla perjantaina täsmällisesti kello 20. Keikka alkoi, kun Mikael Gabriel ja Lauri Tähkä laskeutuivat valjaissa areenan katosta yleisön keskelle.

Koko keikan artistien ja yleisön keskuudessa on vallinnut iloinen juhlatunnelma, ja hieman ennen iltayhdeksää se koki huipunsa.

– Tämä koko ohjelma oli mulle yksi iso unelmien täyttymys, Mikael Gabriel avautui ja aloitti oman versionsa Chisun Anna mun mennä -biisistä.

Hartwall-areena mylvi innostuksesta.

– Mulla on neliosainen mielentila nyt, Miklu totesi ja Chisu nousi hänen kanssaan lavalle.

Lauri Tähkä nousi pöydälle ja muutkin artisti innostuivat jammailemaan Älä herätä mua unesta -kappaleen tahdossa.

Chisu ampui aseesta punaista konfettia ja myös yleisö intoutui bailaamaan artistien kanssa. Yleisössä noustiin seisomaan ja jammaamaan innostuneesti.

Esityksen jälkeen Lauri Tähkä oli hetken hukassa sillä hän katosi lavalta. Hector alkoi kuuluttaa häntä takaisin, mutta Lauri istuikin jo paikallaan pöydän ääressä.

Hector jatkoi bileitä esittämällä Anna Puun Linnuton puu -kappaleen.

Myös muut artistit nousevat jälleen penkeistään tanssimaan lavalle.

– Tunnetteko te tämän meidän energian täällä, Anna Puu kyseli yleisöltä esityksen jälkeen.

– Me saadaan sitä teiltä. Aika hyvät fiilikset.

– Tiedättekö te mikä päivä tänään on? Tänään on meidän kaikkien päivä ja ennen kaikkea se päivä, kun huomista ei murehdita, Anna spiikkasi ja jatkoi show’ta Lauri Tähkän Suudellaan-kappaleella.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?