Vain elämää -konsertti starttasi räjähtävästi – Lauri Tähkä ja Mikael Gabriel yllättivät Hartwall-areenan yleisön - Musiikki - Ilta-Sanomat

Vain elämää -konsertti starttasi räjähtävästi – Lauri Tähkä ja Mikael Gabriel yllättivät Hartwall-areenan yleisön

Vain elämää -konsertti alkoi Hartwall-areenalla täsmällisesti kello 20

30.12.2016 20:28

Jo perinteeksi muodostunut Vain elämää -konsertti järjestetään tänään perjantaina, päivää ennen uudenvuodenaattoa Hartwall-areenalla. Viime vuonna konsertti järjestettiin myös niin ikään joulukuussa.

Tällä kertaa lavalle nousevat viidennen Vain elämää -kauden artistit; Chisu, Hector, Anna Puu, Mikko Kuustonen, Mikael Gabriel, Lauri Tähkä ja Suvi Teräsniska.

IS:n toimittaja on paikalla keikalla, ja IS raportoi sen tunnelmasta läpi konsertin. Paikalla on paljon lapsiperheitä ja pariskuntia. Konsertti alkoi täsmällisesti kello 20 videopätkillä Hirvensalmen Satulinnasta sekä orkesterin esittelyllä.

Bändi nousi lavalle aplodien saattelemana. Seuraavaksi esiteltiin kaikki viime kauden rakastetut Vain elämää -artistit. Tämän jälkeen Mikael Gabriel ja Lauri Tähkä yllättivät yleisön laskeutumalla keskelle lavalle Hartwall-areenan katosta.

Muut artistit juoksivat lavalle sen sivusta ja Mikael Gabriel sekä Lauri Tähkä starttasivat konsertin Tähkän Pauhaava sydän -hitillä, jonka MG versioi ohjelmassa.

Biisi sai raikuvat suosionosoitukset ja Lauri Tähkä spiikkasi homman käyntiin muiden artistien kerääntyessä lavalle rakennetun illallispöydän ääreen. Show jatkui Tähkän esityksellä Chisun Tämä rakkaus -kappaleesta.

– Pienet Laurille! Chisu jatkoi illan ohjelmaa.

Kultaiseen takkiin ja housuihin sekä mustaan pieneen toppiin pukeutunut Chisu esitti seuraavaksi Tähkän Polte-kappaleen ja kertoi haluavansa saada yleisön lämpiämään tämän biisin myötä.

Myös Lauri Tähkä keimaili lavalla esityksen aikana villiten yleisöä. Kappaleen jälkeen Anna Puu kilkutti lasiaan ja pyysi vuorostaan puheenvuoroa. Anna oli pukeutunut oranssiin pörröiseen takkiin ja samansävyiseen ihonmyötäiseen mekkoon.

Anna laittoi käyntiin nimiringin, jossa huudettiin ääneen kaikkien artistien nimet vuoron perään. Toisella kierroksella artistit huudattivat myös yleisöä ja Hartwall-areena raikasi!

Anna Puu pyysi yleisöä laittamaan puhelinten valot päälle tähtitaivaaksi ja arvatenkin hän esitti seuraavaksi Kuunnellaan vaan taivasta -kappaleen. Ja keskellä avaruuden tähtitaivasta annan näyttikin olevan tuhansien valopilkkujen keskellä.

Esityksen päätteeksi Anna ja Hector halasivat pitkään ja pitkän linjan taiteilija oli esiintymisvuorossa.

– Tämä on hienoin tapa päättää tämä vuosi! Hector hehkutti konserttia ja aloitti Mikko Kuustosen Aurora-kappaleen.

Hector sai valtavat suosionosoitukset ja seuraavana pallon nappasi haltuunsa Mikko Kuustonen. Mikko vitsaili vasta nyt tajuavansa kuinka suurten ihmisten kanssa hön on tekemisissä ja laittoi mikrofonin telineeseen joka oli hänelle aivan liian korkealla. Tämän jälkeen Mikko aloitti Suvi Teräsniskan herkän balladin Kaipuu.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?