Saara Aalto perui kaikki loppuvuoden keikkansa – ”Tämä on todella harmillista”

Julkaistu:

musiikki
Britannian X Factorissa toiseksi sijoittunut Saara Aalto tiedottaa peruvansa kaikki Suomen-keikkansa vastoin omaa tahtoaan.
Britannian X Factor -kisassa toiseksi sijoittunut suomalaislaulaja Saara Aalto tiedottaa tiedottajansa kautta joutuvansa perumaan kaikki loppuvuoden Suomen-konserttinsa. Alun perin Saaran oli tarkoitus esiintyä Jouluenkelit-kiertueella yhdessä entisen puolisonsa vuoden 2014 tangokuningas Teemu Roivaisen kanssa. Aalto joutui jo jättäytymään kiertueen alusta X Factor -kisaamisen vuoksi, mutta nyt hän on joutunut peruuttamaan myös loput keikkansa. Roivaisen kanssa kiertuetta jatkaa Camila Bäckman sekä Saaran pikkusisko Suvi Aalto.

– Vaikka voittoa ei tullut, päästyäni näin pitkälle kisassa joudun X Factorin ja Roar Globalin sopimuksien takia peruuttamaan kaikki loppuvuoden joulukonserttini Suomessa, Saara Aalto kertoo tiedotteessa.


Joulukonsertin lisäksi hän kertoo joutuvansa vetäytymään myös Finlandia-talon konsertistaan 14.12.

– Vastoin aikaisempaa tiedotusta joudun siis myös valitettavasti vetäytymään Vantaan Viihdeorkesterin Magical Christmas –konsertista keskiviikkona 14.12.2016 Finlandia-talossa. Minut korvaa Teemu Roivaisen rinnalla upea Camilla Bäckman. Tämä on todella harmillista ja pyydän anteeksi näitä viime hetken muutoksia, joihin en itse voi vaikuttaa.

Aalto pyytää faneiltaan ymmärrystä tilanteeseen.

– Takana ovat olleet huikeat, mutta hyvin raskaat kuukaudet, jotka kuitenkin johtavat hienoihin juttuihin tulevaisuudessa. Nyt panostan niihin täysillä, jotta saadaan ensi vuonna kokea yhdessä upeita konsertteja Suomessa ja toivottavasti myös maailmalla. Vielä en tiedä, milloin pääsen takaisin Suomeen, mutta toivottavasti nähdään pian!


Tiedotteessa Saara kertoo myös, kuinka Britannian X Factorissa toiselle sijalle sijoittuminen on ollut hänelle huikea kokemus. Aalto kertoo, ettei pysty vieläkään ymmärtämään brittien äänestäneen häntä todella paljon.

– Olen aina uskonut, että kaikki tapahtuu tarkoituksella ja minulle tämä 2. sija on enemmän kuin voitto!

Matkan X Factorissa Aalto kuvailee olleen käsittämätön ja taianomainen.

– Tuotantotiimi oli täynnä upeita ihmisiä, joiden kanssa saatiin yhdessä musta paras esiin. Kannustus, positiivinen ilmapiiri ja rakkaus tulevat ekana mieleen tästä matkasta. Maailman hienointa, että sain olla mukana loppuun asti, ja sain myös näyttää ihmisille, että unelmat voivat toteutua, kun uskaltaa olla rohkea ja jaksaa tehdä töitä unelmiensa eteen.


– Olen niin onnellinen, että annoin itselleni vielä yhden mahdollisuuden ja lähdin kokeilemaan tätä matkaa. On ollut elämäni paras päätös ja tulen tekemään loppuelämäni töitä sen eteen, että saisin inspiroitua ihmisiä uskomaan omiin unelmiinsa! Jokainen meistä ansaitsee kokea sen.

Tiedotteessaan Aalto kannustaa myös muita suomalaisia toteuttamaan unelmiaan.

– Suomi, meillä on taitoa, koulutusta ja mikä tärkeintä, sisua! Kun lisätään ripaus positiivista asennetta, itseluottamusta ja intohimolla tehtyä työtä, maailma on avoin ja me voidaan saavuttaa just ne jutut, mitä halutaan. Kiitos suomalaiset, että olette olleet mukana mun matkassa, tämä oli meidän matka.

Jouluenkelit-kiertue on edennyt menestyksekkäästi Teemun, Camillan ja Suvin kanssa ja se jatkuu heidän voiminsa jouluviikkoon saakka. Kiertueen tulevat konsertit ovat lauantaina 17.12. Orimattilassa, maanantaina 19.12. Kangasalla, tiistaina 20.12. Kuopiossa, keskiviikkona 21.12. Joensuussa ja torstaina 22.12. Savonlinnassa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt