Antti Reini ja Anu Sinisalo esiintyvät yhdessä musiikkivideolla – Reinin soololevy julki - Musiikki - Ilta-Sanomat

Antti Reini ja Anu Sinisalo esiintyvät yhdessä musiikkivideolla – Reinin soololevy julki

Näyttelijä Antti Reinin debyyttialbumi Kärpänen julkaistiin tänään. Tuoreella musiikkivideolla nähdään myös hänen naisystävänsä Anu Sinisalo.

26.8.2016 20:18

Näyttelijänä ja kirjailijana tunnettu Antti Reini on kunnostautunut myös muusikkona. Tänään julkaistiin hänen debyyttialbuminsa Kärpänen sekä siltä lohkaistu musiikkivideo Sydän joka lyö.

Kimi Nordströmin ohjaama video on kuvattu Reinin levynjulkaisukeikalla Helsingin Bar Loosessa. Videolla esiintyy myös Reinin elämänkumppani, näyttelijä Anu Sinisalo. Pariskunta on pitänyt yhtä yli neljä vuotta.

Reinin musiikkiura ei ole mikään uusi aluevalloitus, sillä hän soitti rumpuja jo nuorena useissa yhtyeissä. Ajatus soololevystä on hautunut jo vuosia.

– Kymmenisen vuotta sitten valmistelin levyä, mutta ajankohdallisesti sen julkaisu ei sopinut tuolloin suunnitelmiini, joten projekti hautautui pöytälaatikkoon odottelemaan parempaa ajankohtaa. Muutama vuosi sitten biisisuoni aukesi jälleen ja päätin, että nyt on aika jatkaa kesken jäänyttä työtä, Reini kertoi Ilta-Sanomille aiemmin kesällä.

– Duunailin läjän uusia biisejä, päivitin pöytälaatikosta muutaman vanhan kappaleen ja lopulta soittelin muusikoille, joiden kanssa halusin viedä loppuun.

Antti Reini ja Maapallon Maitolaiturit esiintyy Tampere-talossa 7.lokakuuta.

Antti Reini ja Anu Sinisalo ovat seurustelleet yli neljä vuotta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?