Foo Fighters perui loput Euroopan-kiertueestaan Pariisin iskujen takia

Julkaistu:

Pariisin iskut
Foo Fightersin piti esiintyä vielä neljästi Euroopassa. Yhdysvalloissa Coldplay puolestaan vaihtoi suurkonsertin lyhyeen akustiseen keikkaan.
Amerikkalaisbändi Foo Fighters on perunut loput Euroopan-kiertueestaan. Bändin piti esiintyä vielä kahdesti Ranskassa, Pariisissa 16. marraskuuta sekä Lyonissa seuraavana päivänä. Lisäksi kiertueeseen kuuluivat pysähdykset Italiassa ja Espanjassa.

– Syvästi surullisina ja vilpittömästi huolissamme kaikista Pariisissa meidän on ollut pakko perua loput Euroopan-kiertueestamme, Foo Fighters ilmoitti Facebook-sivuillaan.

– Tämän järjettömän väkivaltaisuuden, rajojen sulkemisen ja kansainvälisen surun takia emme voi jatkaa juuri nyt. Ei ole muuta keinoa kertoa tätä. Tämä on hullua ja ihan perheestä. Ajatuksemme ja rukouksemme ovat kaikkien niiden luona, jotka loukkaantuivat tai menettivät rakkaitaan.

It is with profound sadness and heartfelt concern for everyone in Paris that we have been forced to announce the...

Posted by Foo Fighters on Saturday, 14 November 2015


E!Onlinen mukaan Yhdysvalloissa parhaillaan konsertoiva Coldplay puolestaan piti lyhyen, viiden kappaleen mittaisen akustisen konsertin Los Angelesissa lykättyään suurempaa live-lähetettävää keikkaansa ”kunnioituksesta Pariisin kauheita tapahtumia kohtaan.”

Bändi piti myös hiljaisen hetken ennen esiintymistään ja avasi konserttinsa John Lennonin Imagine-kappaleella.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt