Musiikki

Adelen uusi kappale on vihdoin täällä – ”Tämä on sovintolevy”

Julkaistu: , Päivitetty:

odotus päättyy
Bond-tunnusmusiikin Skyfallin viimeksi julkaissut Adele on ilmoittanut julkaisevansa vihdoin myös uuden albumin.
Kun Adele julkaisi viimeksi albumin, se oli maailmanlaajuinen suurmenestys. Vuoden 2011 julkaistu 21 kahmi palkintoja ja rikkoi ennätyksiä. Maailmanlaajuisesti sitä on myyty 30 miljoonaa kappaletta, ja Yhdysvalloissa se pysyi Billboard-listan ykkösenä pidempään, kuin mikään muu albumi sitten vuoden 1985 ja ansaitsi timanttilevyn sertifikaatin.

Uutta albumia on siis ehditty odottaa jo tovi. Tässä välissä muusikko on saanut esikoisensa yhdessä avomiehensä Simon Koneckin kanssa. Parin poika on nyt kolmevuotias.

Nyt 27-vuotias Adele on viimein ilmoittanut julkaisevansa uuden ja uransa kolmannen albumin nimeltä 25. Tiedotteessaan laulajatar raottaa myös hieman, mitä aiheita tuleva levy käsittelee.

– Viimeisin levyni oli erolevy, ja jos minun pitäisi nimetä tämä uusi albumi, sanoisin sitä sovintolevyksi. Teen sovintoa itseni kanssa. Sovintoa hukatusta ajasta. Sovintoa kaikesta mitä olen koskaan tehnyt ja jättänyt tekemättä. Minulla ei ole ollut enää aikaa tarrautua menneisyyteni murusiin, kuten ennen tein. Mikä on tehty on tehty, Adele kertoi tiedotteessaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– 25-vuotiaaksi tuleminen oli käännekohta minulle. Hoippuessani todellisen aikuisuuden kynnyksellä päätin jatkaa kasvamista ilman menneisyyteni muuttokuormaa.

– 25 kertoo tutustumisesta nykyiseen minääni. Ja anteeksi, että tässä meni niin kauan, mutta tiedättehän, elämä vie, hän jatkaa.

Torstaina Adele paljasti tärkeitä päivämääriä. Uusi albumi julkaistaan 20. marraskuuta ja ensimmäinen sinkku, Hello, julkaistaan jo perjantaina 23. lokakuuta.

Kuuntele uusi kappale tästä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt