Black Sabbath jäähyväiskiertueelle – kohtalokas video kertoo lopun todella koittavan

Legendaarinen, Ozzy Osbournen heavy metal -bändi Black Sabbath on laittamassa pillejä pussiin.

Ozzy Osbourne ja Black Sabbath Helsingissä marraskuussa 2013.

3.9.2015 23:10

Veren juomiset ja lepakon puremiset on kohta nähty lopullisesti, Ozzy Osbourne ja Black Sabbath ovat ilmoittaneet lähtevänsä viimeiselle kiertueelleen.

Vuosikymmenien yhdessä olon jälkeen Ozzy Osbourne, Tony Iommi ja Geezer Butler lähtevät vielä kerran tien päälle. Osuvasti The End nimetty kiertue starttaa tammikuussa ja kiertää ainakin Pohjois-Amerikassa, Uudessa-Seelannissa ja Australiassa. Ja kun kiertue on ohi, on ohi myös koko bändin tarinakin – ainakin bändin julkaiseman kohtalokkaan videon perusteella.

Videon teksti kuuluu vapaasti suomennettuna:

”Se alkoi liki viisi vuosikymmentä sitten ukkosen jyrinästä, kaukaisesta kellon kuminasta ja sitten siitä hirviömäisestä riffistä, joka järisytti maailmaa. Raskain rock-soundi mitä koskaan oli kuultu.

Sillä hetkellä Heavy Metal syntyi. Sen loi nuori Birminghamista, Englannista tuleva bändi, jonka jäsenet olivat juuri ja juuri teinivuotensa ohittaneet.

Nyt se LOPPUU, kaikkien aikojen mahtavimman metal-bändin, BLACK SABBATHIN, viimeinen kiertue. Ozzy Osbourne, Tony Iommi ja Geezer Butler päättävät uskomattoman BLACK SABBATHIN tarinan viimeisen osan, viimeisen luvun.

BLACK SABBATHIN jäähyväiskiertue, THE END, alkaa tammikuun 20. päivä 2016, ja se lupaa ylittää kaikki aikaisemmat kiertueet kaikkien aikojen lumoavimmilla toteutuksella.

Kun tämä kiertue päättyy, se todella on LOPPU,

yhden rock’n rollin historian legendaarisimman bändin,

BLACK SABBATHIN LOPPU.”

Tälläkään kertaa mukana ei siis ole bändin pitkäaikaista rumpalia ja alkuperäisjäsentä, Bill Wardia, joten monien tosifanien toive saada alkuperäinen kvartetti yhdessä lauteille vielä kerran, hautautuu näin lopullisesti. Ward jättäytyi pois kokoonpanosta helmikuussa 2012 sopimusongelmien takia.

Jos video ei näy, katso se tästä.

Black Sabbath vuonna 1973: Ozzy Osbourne, Tony Iommi, Bill Ward ja Geezer Butler.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?