Vuosikymmenten vihanpito ohi: Axl Rose ja Slash hautasivat sotakirveen!

Kitaristi Slash paljasti ruotsalaislehden haastattelussa, että hän ja Axl Rose ovat nykyään hyvissä väleissä.

24.8.2015 9:53

Guns N’ Roses -rokkareiden Axl Rosen ja Slashin välirikko on eräs Hollywoodin tunnetuimmista. Slash lähti lätkimään yhtyeestä vuonna 1996 kun hän kyllästyi Rosen diivailuun. Miesten välirikosta on liikkunut julkisuudessa mitä kummallisimpia huhuja.

Erään teorian mukaan Axl Rose olisi suuttunut Slashille tämän levytettyä Give Into Me ja Black and White -kappaleet Michael Jacksonin kanssa. Rose oli lapsena joutunut hyväksikäytetyksi ja ei halunnut yhtyeen tulevan yhdistetyksi pedofiliaepäilyksien riivaamaan popin kuninkaaseen.

Guns N’ Roses -muusikot ovat kertoneet haastatteluissa Axl Rosen jatkuvan myöhästelyn ja kiukunpuuskien tehneen hänen kanssaan työskentelyn sietämättömäksi.

Slash paljasti Aftonbladetille hänen ja Axl Rosen haudanneen sotakirveen.

Nyt Slash ja Rose ovat haudanneet sotakirveen ja vanhat kaunat ovat historiaa. Ruotsalaislehti Aftonbladetin toimittaja uteli Slashiltä tämän ja Axl Rosen väleistä kitaristin ollessa vierailulla Ruotsissa.

Slash myönsi, että hän ja Rose ovat taas ystäviä.

– Oli jo aikakin. Kaikki on tällä hetkellä todella hyvin. Oli aika päästää irti negatiivisuudesta, joka on ollut välillämme niin pitkään, Slash kertoi Aftonbladetille.

–Minun ja Axl Rosella oli täysin erilainen visio yhtyeen musiikista. Minä halusin vain tehdä hyviä kitarariffejä, enkä esittää mitään, Slash on kuvaillut hänen ja Axl Rosen välirikkoa.

Slash toppuutteli kuitenkin huhuja mahdollisesta yhteisesiintymisestä.

– Sitä kysytään aina. En oikein voi vastata kysymykseen mitään, Slash kierteli.

Aikaisemmin tänä vuonna Slash myönsi, että paluu Guns N’ Rosesin riveihin ei ole kokonaan poissuljettu vaihtoehto.

– Koskaan ei pidä sanoa ei koskaan, Slash kertoi This Morning -aamushow’n haastattelussa toukokuussa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?