Musiikki

Olavi Uusivirta meni naimisiin näyttelijävaimonsa kanssa – ”Uskomatonta, että kukaan ei möläyttänyt polttareista mitään”

Julkaistu:

Tuore ukkomies
Sunnuntaina avioitunut Olavi Uusivirta palasi häiden jälkeen nopeasti keikkalavalle. Torstaina Uusivirta esiintyi Kotkan meripäivillä.
Laulaja-näyttelijä Olavi Uusivirta on keikkaillut yli 12 vuotta, mutta suosiolle ei näy loppua. Uusivirta on keikkaillut koko kesän aktiivisesti ympäri Suomea, vaikka viimeisimmän levyn julkaisemisesta on kulunut jo puolitoista vuotta. Keikka-artistin mittapuulla aika on melko pitkä.

– Jotain ollaan selvästi tehty oikein. Me annetaan aina kaikkemme ja yritetään tehdä paremmin, kuin edellisellä kerralla, keikkojensa suosiota itsekin hämmästelevä Uusivirta kommentoi.

Fanien ei kuitenkaan tarvitse odottaa enää pitkään, sillä uutta musiikkia on luvassa seuraavan vuodenvaihteen jälkeen.

– Uuden levyn äänitykset ovat jo yli puolessa välissä. Parhaat biisiaiheet tulee jotenkin mieleen aina silloin, kun pitäisi tehdä jotain ihan muuta, Uusivirta pohtii.

Laulajanuran lisäksi Uusivirta on menestynyt myös näyttelijänä. Hänet nähdään valkokankaalla seuraavan kerran elokuussa, jolloin ensi-iltaan tulee elokuva Ollaan vapaita. Uusivirta näyttelee elokuvassa sivuroolissa ja hän on myös tehnyt elokuvaa varten kappaleen Sannin kanssa.

– Sannin kanssa on ollut puhetta, että voitaisiin tehdä enemmänkin musiikkia yhdessä. Asumme melkein naapureina, joten näemme todella usein, laulaja paljastaa.

Kiirettä riittää Uusivirran yksityiselämässäkin, sillä Uusivirta meni IS:n tietojen mukaan viime sunnuntaina naimisiin näyttelijä Saara Kotkaniemen kanssa. Pariskunnalla on yhdessä yksivuotias tytär.

Uusivirta on häistään vaitonainen, mutta kertoo, että yksi kesän uskomattomimmista hetkistä oli, kun hänet kaapattiin suoraan polttareihin kesken hänen Ruisrock-keikkansa.

– Yllätyin ihan täysin. Suunnilleen koko festariorganisaatio tiesi siitä, paitsi minä. Uskomatonta, että kukaan ei möläyttänyt mitään, hymyilevä Uusivirta muistelee.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt