Sini Sabotage räväyttää Mäkin uudella videolla - ”Seksiorjien alistamiskohtaus on rohkea veto”

rac

Julkaistu:

Suomalaisten räp-hittien uudelleenversioinnista tutuksi tullut Mäkki astuu uuden albuminsa myötä esiin ihan omalla materiaalillaan. ISTV näyttää yksinoikeudella ensimmäisenä Mäkin musavideon Yössä, jolla räppäävät myös näyttävästi Sini Sabotage ja Adi L Hasla.
– Sini Sabotagen Levikset repee -biisistä omaa versiotani tehdessä mielessäni oli jo haave yhteistyöstä Sinin kanssa, Mäkki kertoo.

Yössä-videolla kolme räppäriä eivät ujostele, ja etenkin Sinille Mäkki nostaa lippaansa.

– Niin kutsuttu seksiorjien alistamiskohtaus on rohkea veto Siniltä. Vähän ylilyöntejä täytyykin olla, pidetään ihmiset varpaillaan.

26 musiikkivideota reilun parin vuoden sisään tehneen Mäkin tavoitteena on hioa biisi aina niin hyväksi, että siitä voidaan tehdä video. Ja videoilla pitää yllättää ja vähän hämmentääkin.

Adi L Haslan kanssa yhteistyö on tuottanut hedelmää aiemminkin. Viime kesänä kuvattu HYI remix on kerännyt YouTubessa jo yli 1 200 000 latausta. Mukana biisissä ovat räppäämässä myös VilleGalle, Tippa-T, Kube, Ruma ja Nick-E Maggz.

Virolaissyntyinen Mäkki versioi myös Mustaa Barbaaria vääntäen biisin muotoon Laival eka laival vika.

– Versiot olivat kunnianosoitus biiseille, joista itse pidin, ja joista ei mielestäni oltu puristettu vielä kaikki mehuja irti. Sen lisäksi halusin näyttää kieli poskessa, kuinka helppo on tehdä hittejä, kun on ammattitaitoinen tuotantotiimi takana, Mäkki kertoo.

Uusi pitkäsoittoalbumi Ihan pomona pitää kuitenkin sisällään vain Mäkin omaa materiaalia.

– Toivon, että ne jotka tuntevat minut vain versioinnista, huomaisivat, että olen myös ihka oikea artisti, pitkän linjan räppäri, dj ja tuottaja Mäkki sanoo.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt