Redramalle kultaa ja tuplaplatinaa

rac

Julkaistu: , Päivitetty:

Menestystä pukkaa
The Voice of Finlandissa parhaillaan tähtivalmentajana nähtävä Redrama sai uransa ensimmäiset kulta- ja platinalevyt.
Parhaillaan The Voice of Finlandissa tähtivalmentajana esiintyvä Redrama sai uransa ensimmäiset kulta- ja platinalevyt, kun viime vuonna ilmestynyt Reflection -albumi sekä Let Go -single ylittivät kultalevyrajan.

Harvinaisen tuplaplatinalevyn Redrama sai Backstreet Boys -yhtyeen A.J. McLeanin kanssa levytetystä Clouds -hitistään.

– Haluan kiittää sydämeni pohjasta fanejani, jotka ovat tehneet tämän kaiken mahdolliseksi. Kiitos myös yhteistyökumppaneilleni, jotka ovat koko ajan uskoneet minuun ja visioihini. Tämän levyn valmistelu alkoi jo vuonna 2011 eli matka on ollut pitkä, mutta uskon, että käytetty aika näkyy lopputuloksessa, Redrama kertoi tiedotteessa.

Tällä hetkellä Redramaa pitää kiireisenä paitsi Voice of Finland myös tuleva albumi, joka julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.

Reflection, Redraman uran neljäs albumi, julkaistiin 28.helmikuuta 2014. Oman artistiuransa lisäksi Redrama kirjoittaa, säveltää ja tuottaa kappaleita myös muille artisteille.

Redrama eli oikealta nimeltään Lasse Mellberg on 37-vuotias muusikko ja rap-artisti. Englanniksi esiintyvä Redrama teki läpimurtonsa jo vuonna 2003.

Redrama on puhunut julkisuudessa avoimesti rankasta menneisyydestään, johon kuuluu muun muassa päihteiden käyttöä ja pikkuveljen kuolema, josta hän selvisi musiikin ja uskon avulla.

Videolla Redrama ja Backstreet Boysin AJ McLean tekevät yhdessä musiikkia ja kertovat yhteistyöstään.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt