"Välillä lipsahtaa" - Jonne Aaron avautuu erosta, Negativesta ja alkoholista - katso haastattelu! - Musiikki - Ilta-Sanomat

"Välillä lipsahtaa" - Jonne Aaron avautuu erosta, Negativesta ja alkoholista - katso haastattelu!

Jonne Aaronin mukaan perjantaina ilmestynyt Risteyksessä-albumi on ennen kaikkea erolevy. Katso Jonne Aaronin avoin ISTV-haastattelu!

31.10.2014 9:20

- Tein nämä kappaleet kolme vuotta sitten sen jälkeen, kun olin eronnut silloisesta avovaimostani. Näillä kappaleilla oli silloin niin vahva ote minusta, että tuntui, että minun on annettava ne toisille esitettäviksi. Mutta myöhemmin mieli onneksi muuttui, Jonne Aaron kertoo Mika Seppäsen haastattelussa.

- Nyt mulla on ote noihin lauluihin, eivätkä laulut hallitse mua. Sakka on laskenut lasissa.

Jonne kertoo haastattelussa myös suhteestaan alkoholiin, joka varsinkin takavuosina oli suuri osa nuoren laulajan elämää. Nykyään Jonne määrittää itsensä pikemminkin tuurijuopoksi.

- Jos mulla on hirveä kiire elämässä, silloin en juo, koska silloin kynttilä palaa helposti molemmista päistä. Pitää tietää omat rajansa. Mutta kyllä se välillä kaveriporukassa lipsahtaa. Välillä on hyvä vaihtaa vapaalle, Jonne sanoo.

Lisäksi Jonne Aaron kertoo avoimessa haastattelussa Negative-yhtyeensä mahdollisesta paluusta sekä edellisen Onnen vuodet -albumin vaikutuksista hänen uraansa.

Videon lopussa nähdään myös Jonne Aaronin uusi musiikkivideo Yksin.

Jonne Aaronin Risteyksessä-albumi ilmestyi perjantaina 31. lokakuuta. Albumin julkaisukeikka 13. marraskuuta Tampereen Yo-talolla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?