Musiikki

Sotakirveet haudattu? Jussi Hakulinen haluaa mukaan Yön kiertueelle

Julkaistu:

Yö-yhtye
Yö-yhtyeen alkuperäisjäsen Jussi Hakulinen kirjoittaa Facebook-sivullaan haluavansa mukaan tulevalle kiertueelle.
Yö tiedotti perjantaina verkkosivuillaan lähtevänsä lokakuussa pitkälle kiertueelle. Kiertueella yhtye juhlistaa 30 vuotta sitten tehtyä Varietee-debyyttialbumiaan esittämällä keikoilla levyn alusta loppuun.

Varietee-putken lisäksi keikoilla on luvassa myös tavallinen konsertti, jossa kuullaan muita kappaleita.

Olli Lindholm on innoissaan päästessään palaamaan debyyttialbumin laulujen pariin.

- En olisi koskaan voinut kuvitella että soittaisimme Varietee-levyn kappaleet konsertissa ja vielä siinä järjestyksessä kun ne aikanaan on levytetty. Olemme toki vuosien saatossa soittaneet noin puolia levyn kappaleista mutta tämä syksy tulee olemaan ainutlaatuinen niin faneille kuin bändillekin Olli Lindholm kuvailee yhtyeen verkkosivuilla.


Nyt Yön alkuperäinen jäsen, yhtyeen vuonna 1985 kosketinsoittaja ja biisinikkari Jussi Hakulinen on kertonut haluavansa mukaan erikoiskiertueelle.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

- Kyllä mä olin ihan tosissani kun ilmoitin että "Varietee"-kiertuesetti kiinnostaisi kovasti. Levy on kuitenkin kirkkaasti bändin paras levy ja tuntuisi aika pahalta olla ulkona tuosta projektista, Hakulinen kirjoittaa Facebook-profiilissaan.

- Ollihan sen varmaan loppujen lopuksi päättää olenko mukana, Hakulinen arvelee.

Vielä viime vuoden tammikuussa Lindholmin ja Hakulisen välit olivat hyvin viileät. IS uutisoi tuolloin Jussi Hakulisen syyttävän Olli Lindholmia valehtelusta.

- Täytyy taas ihan julkisesti tulla korjaamaan pari sammakkoa, jotka Olli on laukonut, Hakulinen kirjoitti yhtyeen verkkosivuilla.


Riita koski Yön tuolloin uusimman Pelko ja rakkaus -levyn tekijätietoja. Lindholm oli sanonut Rumba-lehden haastattelussa Hakulisen tehneen levylle kappaleita, mutta Hakulinen kiisti asian.

- Mitä järkeä on tuollaista valehdella, sillä viimeisen biisin Yölle olen toimittanut maaliskuun lopussa 2011, "Kun nuoruus katoaa".
Sen jälkeen en ole riviä tai tahtiakaan bändille kirjoittanut sillä "Ollaan ennenkin pärjätty ilman sua ja tullaan pärjäämään", Hakulinen tykitti.

Lisäksi Lindholm kertoi Rumbassa, että kaksikon välit ovat menneet poikki 30 vuoden aikana 20 kertaa.

Jussi Hakulisen Facebook-päivityksestä kertoi ensin Satakunnan Kansa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt