Musiikki

Isac Elliotin Baby I –video kuvattiin Lontoossa – "Olen tosi onnekas"

Julkaistu:

MUSIIKKIVIDEO
Poptähti Isac Elliotin uusi Baby I  -video on julki.
Baby I –kappale julkaistiin 23. kesäkuuta, nousten pian iTunes-listan kärkeen Suomessa ja Norjassa. RedOnen säveltämä kappale on myös nousussa Spotifyn-listoilla Pohjoismaissa ja Virossa.

Tänään julkaistiin kappaleseen tehty video. Video kuvattiin Lontoossa yhdysvaltalaisen kuvausryhmän toimesta.

- Eka vähän jännitti, mutta ne oli tosi rentoja koko tiimi. Ne osas hyvin kertoa mitä halusivat ja neuvoa. Me puhuttiin ruotsia ja englantia vuorotellen :) , Isac muistelee videon kuvauksia.

Tiimin ammattimaisuus näkyi kaikessa.

- Ne oli tosi tarkkoja ja sain kyllä laulaa paljon. Mutta sehän on hyvä juttu, että halusivat tehdä huolella ja tarkkaan, Isac jatkaa.

- Studiossa oli aika paljon ihmisiä RedOne tiimistä ja ne pomppi ja piti hyvää fiilistä yllä. Kyllä mä laulukopissa mietin, että aika moni artisti haluis tätä ja että olen tosi onnekas. Ikkunoista kun katsoi ulos, niin fanit odotti studion ulkopuolella. Sekin loi hyvää fiilistä, Isac iloitsee fanien tuesta.

Isac kutsuttiin jo toisena vuotena peräkkäin esiintymään Oslossa juhannuksena järjestettävään VG-lista konserttiin. Isac oli tällä kertaa 100 000 ihmistä keränneen konsertin yksi pääesiintyjistä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt