Katri Helena saa nimikkoraitin

Julkaistu:

Musiikki
Maamme menestyneimpiin artisteihin kuuluva Katri Helena saa Tohmajärvelle omaa nimeään kantavan kadunpätkän.
Onhan Katri Helena Tohmajärven oma tyttö. Tohmajärveltä, Peijonniemen kylästä, aikoinaan maailmalle ponnistanut ja itsensä suomalaisten sydämiin laulanut sinivalkoinen ääni saa Tohmajärvellä tieosuuden, jonka nimeksi tulee Katri Helenan raitti.

– Ihan huikea tunnelma ollut Katrilla, mutta on hän ollut myös hämillään, Katri Helenan manageri Tommi Liimatainen huokaa IS:lle Lappeenrannasta, jonne kevään loppuunmyyty konserttisalikiertue päättyi eilen.

Ikinuori tähti esiintyy myös juhannuksen jälkeen Tohmajärvellä, jolloin Katri Helenan raitti virallisesti avataan. Tohmajärven kunta aikoo tarjota avajaisten kunniaksi ilmaiskonsertin, jonka pääesiintyjänä on tietysti tähti itse.

– Katri on niin suosittu Pohjois-Karjalassa, että siellä on taatusti kesäteatterin mäki mustanaan ihmisiä, Liimatainen nauraa.

– Katri sanoi lauantaisen Joensuun-konsertin jälkeen, että nähdään kesällä. Kyllä riitti sen jälkeen kyselijöitä. Epäilivät, että Katri on hommannut mökin Pohjois-Karjalasta, Tommi kertoo.

Katri Helena on kiireinen koko kevään, sillä konserttien lisäksi häneltä ilmestyy sekä kirja että levy huhtikuun puolivälissä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt