Musiikki

Rakkaus on lumivalkoinen –biisistä tehtiin englanninkielinen versio – katso musiikkivideo

Julkaistu: , Päivitetty:

Cover
Yön klassikkokappaleesta Rakkaus on lumivalkoinen on tehty englanninkielinen versio.
Jessica Wolff, 22, on nouseva suomalainen artisti, jolta heittäytymistä ei puutu. Jessica nimittäin lopetti koulun kesken vuosi sitten ja alkoi keskittyä ainoastaan musiikkiin. Jessican musiikkityyli on hyvin energistä ja kitaravetoista poprockia. Musiikkiin sekoittuu myös tarttuvaa melodiaa sekä provosoivaa sanoitusta.

Jessica aloitti laulamisen, kun hän oli 12-vuotias. Aluksi vain klassista musiikkia laulava tyttö löysi oman genrensä vasta vuosia myöhemmin. Poprock veti Jessican kokonaan mukaansa, kun 21-vuotiaana hän jätti opiskelunsa kesken. Nainen alkoi vain keskittyä uran luomiseen musiikin saralla.

Vahvan äänen omaava nainen osaa myös paljon muutakin kuin laulaa. Kun Jessica ei ole studiolla, hän muun muassa harjoittelee kung futa, stunttitemppuja, näyttelemistä ja muita extreme-lajeja. Hän kertoo, että näin saa päästettyä sisäisen lapsensa ulos.

Naiselta ei siis energiaa ja adrenaliinia puutu – ja tämän kuulee sekä näkee hänen esiintymisessään. Vaikka Jessica kuulostaa kovalta mimmiltä, on hän sisimmältään kuitenkin lämminsydäminen ja luonteeltaan häkellyttävä.

Viime vuoden kesäkuussa netissä julkaistiin naisen debyyttialbumi Renegade. Levy tuli kauppoihin marraskuussa Suomen lisäksi Intiassa sekä Japanissa. Nyt Jessicalta on saatu tuoretta tuotantoa. Hänen tiiminsä sai jokin aikaa sitten uuden idean: suomalaisesta klassikkokappaleesta englanninkielinen cover-versio. Kyseessä oli Yön kappale Rakkaus on lumivalkoinen.

Biisistä on jo aiemmin tehty englanninkielinen versio Jay Lewisin tekstein, mutta vain kaksi säkeistöä. Jay halusi tehdä Jessicaa varten vielä kolmannen säkeistön, eli sitä ole aiemmin esitetty julkisesti. Aikaisemmasta laulukokemuksesta klassisen musiikin saralla oli tässä laulussa paljon hyötyä. Jessican kiinnostus kappaleeseen syttyikin nopeasti ja pian syntyi Love Me Like You Never Did Before.

Katso Jessican tuore musiikkivideo!

Artikkelia päivitetty kello 12.12. Lisätty tieto aikaisemmasta cover-versiosta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt